Stone Collection van Bambooti op MacBook.

Deze MacBook- en iPhone-covers zijn gemaakt van steen

The Stone Collection van het Vlaamse bedrijf Bambooti is een reeks aan stenen covers voor de MacBook en iPhone. Hierdoor geef je je toestel een natuurlijke uitstraling en voelt hij ook nog ruwer aan.

Stone Collection van Bambooti op MacBook.
Vorig jaar kon je op iCulture lezen over de houten MacBook-skins van het Vlaamse bedrijf Bambooti. Dit zelfde bedrijf komt nu opnieuw met speciale covers, deze keer voor zowel de MacBook als de iPhone. The Stone Collection bestaat uit een reeks skins gemaakt van echt steen. Dankzij deze skin ziet je MacBook of iPhone er niet alleen uniek uit, maar voelt hij ook anders aan.

Bambooti Stone Collection

De Bambooti Stone Collection bestaat uit handgemaakte stenen covers voor zowel de MacBook als iPhone. De covers zijn gemaakt van echt natuursteen en zijn elk 0,8 millimeter dik. Elke cover verschilt in stijl, kleur en textuur. Omdat de covers van echt steen gemaakt zijn, voelen ze dus ook wat ruwer aan dan de standaard aluminium behuizing van je MacBook en iPhone. In totaal kun je kiezen uit zeven verschillende steensoorten en alles wordt handgemaakt in België, maar de steensoorten worden overal ter wereld vandaan gehaald.

Net als de houten skins, maken de stenen covers gebruik van 3M-technologie. Hierdoor kun je ze makkelijk op een MacBook bevestigen, maar ook weer eenvoudig er vanaf halen zonder lijmresten achter te laten. Voor de iPhone is de cover verwerkt in een apart hoesje. De MacBook-covers zijn beschikbaar voor elk model vanaf 2011, dus ook de nieuwste MacBook Pro. De iPhone-hoesjes zijn beschikbaar voor alle formaten.

Stone Collection van Bambooti op iPhone.

Om de productie te financieren zoekt Bambooti naar geldschieters via Kickstarter. De campagne is vandaag gestart en de covers voor de MacBook zijn beschikbaar vanaf €55. Later loopt de prijs op tot €80 tot €90, waardoor je dus wat voordeel kunt behalen als je er vroeg bij bent. De hoesjes voor de iPhone beginnen met een prijs van €35 en lopen later op tot €55. In totaal is er €20.000 nodig en de eerste exemplaren worden naar verwachting in september van dit jaar geleverd. De campagne loopt nog 39 dagen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 mei 2017, 13:30
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.