Apple verstuurt iPod touch (2012) naar eerste kopers

Apple is begonnen met het versturen van de iPod touch naar de eerste kopers. Rond 15 oktober zal de iPod touch vijfde generatie op de deurmat vallen.

ipod touchApple heeft diverse klanten een e-mail verstuurd, dat de iPod touch die ze hadden besteld is verzonden. De iPod touch vijfde generatie zal naar verwachting rond 15 oktober bij de eerste kopers op de deurmat vallen. Het was al enige tijd mogelijk om de nieuwe iPod touch te bestellen, maar tot op heden verstuurde Apple de gemaakte bestellingen nog niet. Korte tijd geleden veranderde de status van de gemaakte bestellingen al naar de laatste fase voor verzending.

iPod touch verzendbevestiging9to5Mac zegt verzendbevestigingen van lezers te hebben ontvangen. Een aantal bevestigingen werden in de Verenigde Staten verstuurd, maar een aantal kopers uit andere landen zouden ook al bevestiging van Apple hebben gekregen.

Nederlandse winkels denken de iPod touch binnenkort ook te verkopen. Dixons zegt de iPod touch vijfde generatie in het weekend van 20 oktober te verwachten. Apple Premium Reseller Xando verklaart in een e-mail aan iPhoneclub dat ze de iPod touch volgende week denken te ontvangen.

Vanmorgen dook er nog een benchmark op, die liet zien hoe de iPod touch op hardwaregebied presteert. De resultaten waren vergelijkbaar met de iPhone 4S. Zowel de iPhone 4S als de nieuwe iPod touch bevatten een Apple A5-processor.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 oktober 2012, 14:47
Categorie iDevices
Onderwerp ipod touch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.