iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: BusyCal, Pokémon TV, Mijn Skoda en meer

Wat waren de populairste iOS-apps afgelopen week? iCulture kijkt naar de beste apps die op onze website zijn besproken, zoals BusyCal, Pokémon TV, Klup en nog veel meer.

App Gemist logoDe rubriek ‘App Gemist’ verschijnt iedere week getrouw op de zondag. Alle interessante apps van afgelopen week komen dan nog een keer langs. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

Leet

Ben je een gamer? Dan ken je vast Twitch en YouTube Gaming wel. Nu is er ook Leet, een app waarmee je korte hoogtepunten van je favoriete games kunt delen. De app heeft veel weg van Instagram, maar focust zich helemaal op games. De app werkt samen met PlayStation 4, Xbox One en pc, zodat je vanaf een reeks aan verschillende platformen video’s kunt delen. Lees ons artikel over Leet.

Naar School

Ben je een jonge ouder en heb je een kind dat op punt staat om voor het eerst naar school te gaan? Deze app helpt je daarbij, zodat je op de hoogte bent van vakjargon uit het onderwijs. De app is dan ook een survivalgids voor ouders met jonge kinderen. De app bevat alle informatie die je als ouder nodig hebt. Je leest er alles over de praktische zaken van het naar school gaan, maar ook allerlei handige linkjes voor verdere informatie. Lees ons artikel over Naar School.

BusyCal

BusyCal is een nieuwe app van de ontwikkelaar van andere Busy-apps voor de Mac, zoals BusyContacts en BusyCal voor de desktop. BusyCal voor iOS werkt samen met je herinneringen, zodat je niet alleen je agenda-afspraken maar ook je herinneringen in een kalender kunt bekijken. Je kunt in de app wisselen tussen meerdere weergaven, zodat je een mooi overzicht krijgt van al je afspraken. Lees onze review van BusyCal.

Unitiator

Zoek je een leuk restaurant of een nieuw café in Rotterdam? Dan kun je de nieuwe app Unitiator eens proberen. Deze app helpt je bij het ontdekken van nieuwe eettentjes in Rotterdam. Het leuke is, is dat je via deze app gratis eten en drinken kunt verdienen. De app is vooral bedoeld voor mensen die nieuwe dingen willen ontdekken en bereid zijn om dit te delen met anderen. Lees ons artikel over Unitiator.

Tooter

Tooter is een app waarmee je kunt swipen naar je volgende occasion. De app laat tweedehands auto’s zien die overal in Nederland te koop staan, zowel bij grote dealers als bij kleinere autohandelaren. Wel vinden we dat er wat weinig filters in de app zitten. Zo kun je niet filteren op je favoriete merk of op afstand. Lees onze review van Tooter.

Nike Football

Altijd al net zo goed willen worden als Kevin de Bruyne, Cristiano Ronaldo en Mario Götze? De app Nike Football van het bekende sportmerk helpt je met mentaal trainen van je voetbalvaardigheden. De app bevat allerlei breinstimulerende opdrachten, zoals een filmpje waarin je aan moet wijzen wie het beste de bal aangespeeld kan krijgen. De app focust zich dus ook vooral op het mentale aspect van de sport. Lees ons artikel over Nike Football.

Mijn Skoda

Heb je een luxe Skoda in je oprit staan, dan werkt de nieuwe Mijn Skoda-app misschien wel met jouw auto. Dankzij de app heb je alle informatie over jouw auto binnen handbereik. De app maakt ook rittenregistratie mogelijk en kun je je rijstijl vergelijken met die van andere bestuurders. Je kunt met de Mijn Skoda-app ook pechhulp inschakelen. Lees ons artikel over Mijn Skoda.

Pokémon TV

Keek jij vroeger ook altijd al naar de tv-serie van Pokémon, waar je het avontuur van Ash en zijn vrienden op de voet volgt? Pokémon TV met allerlei afleveringen uit de langlopende tv-serie bestaat al even voor de iPhone en iPad, maar is sinds deze week geoptimaliseerd voor de Apple TV. Dat betekent dat je de afleveringen nu ook eenvoudig via de Apple TV kunt bekijken. Lees ons artikel over Pokémon TV.

Klup

Ouderen zijn vaak eenzaam, omdat steeds meer mensen in hun omgeving komen te overlijden. De app Klup moet ervoor zorgen dat ouderen minder eenzaam zijn. De app is vooral bedoeld om een nieuw maatje te vinden om bijvoorbeeld mee te wandelen, golfen of gewoon als gezelschap te hebben. Om de app te gebruiken, moet je eerst een profiel aanmaken die je aanvult met info en een foto. Je zou de app kunnen gebruiken als een soort dating-app, maar daar is hij niet voor bedoeld. Lees ons artikel over Klup.

Google Keep

Google Keep bestaat al een tijd en is handig om notities in te maken. De nieuwste update voegt echter enkele handige functies toe. Het is bijvoorbeeld mogelijk geworden om te zoeken binnen je notities, zodat je sneller vindt waar je naar op zoek bent. Bovendien sorteert de app je notities nu automatisch op onderwerp. Bestaande functies zijn bovendien uitgebreid, waardoor de app een nog veelzijdiger notitie-app geworden is. Lees ons artikel over Google Keep.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juli 2016, 13:00
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.