ReaddleUp maakt documenten lezen op iPhone nog makkelijker

De webdienst Readdle brengt desktopsoftware met de naam ReaddleUp uit, om het uploaden van bestanden te vereenvoudigen. Met Readdle kun je op je iPhone PDF, tekstbestanden en andere documenten lezen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Readdle UpHet is niet de eerste keer dat we iets schrijven over Readdle.com. We zijn zelf al enthousiast gebruiker van de dienst, vooral vanwege de mogelijkheid om PDF-documenten vanuit een online archief te lezen. Zet een aantal reisgidsen en standsplattegronden in PDF-formaat in je online opslagruimte bij Readdle en je hoeft nooit meer die papieren gidsen mee te slepen. Nu kondigt het bedrijf een nieuwe dienst aan: ReaddleUp, software waarmee je je electronische boeken, tekstbestanden en zakelijke documenten ook offline kunt lezen op de iPhone of iPod touch.


ReaddleUp is geïntegreerd met de iPhone webapplicatie van Readdle. De software doet dienst als front-end voor de desktop. Met ReaddleUp kun je makkelijk bestanden naar je Readdle-account uploaden door deze met drag-and-drop naar het account te slepen. Da’s makkelijk als je veel bestanden wilt uploaden, maar voor een paar bestanden werkt de webinterface eigenlijk net zo makkelijk.

De webdienst Readdle en de software ReaddleUp zijn op dit moment gratis te gebruiken (is dat een aanwijzing dat er straks voor betaald moet worden?). Je krijgt 50 MB webruimte per account. De download van ReaddleUp is op de website van Readdle te vinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 16:24
Categorie Diensten
Onderwerpen facebook, readdle, voorlezen
Device iPhone [2007]
Software iPhone OS 1
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.