Air Video kan AirPlay op de achtergrond laten spelen

Air Video heeft een update gekregen en kan AirPlay nu als achtergrondproces laten spelen. Je kunt streaming video bekijken en ondertussen een andere app openen.

air video iconAir Video heeft een update gekregen met als belangrijkste vernieuwing de mogelijkheid om AirPlay als achtergrondproces uit te voeren. Dat houdt in, dat het streamen van video’s gewoon doorgaat op het moment dat je naar een andere app switcht. Air Video is een applicatie waarmee je video’s kunt laten streamen, zodat je ze niet lokaal op je apparaat hoeft op te slaan. De conversie vindt realtime plaats, waarbij vrijwel alle videoformaten worden ondersteund. Je kunt met Air Video mappen van je harddisk of iTunes-afspeellijsten delen.

air video filmVoor gebruik van AirPlay (en dus ook Air Video) heb je minimaal iOS 4.3 nodig en de nieuwste Air Video Server-software voor de desktop. Je zult dus niet alleen de iPhone-app moeten bijwerken, maar ook de desktopsoftware (dit moet handmatig gebeuren). In de nieuwe versie is ook een bug opgelost met het zoomen van video’s bij bepaalde aspectratio’s.

Downloaden: Air Video (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 maart 2011, 20:53
Categorie Diensten
Onderwerpen air video, airplay

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.