TweetMag voor iPad voor het eerst afgeprijsd

TweetMag is voor het eerst sinds de lancering in december 2010 afgeprijsd. TweetMag is een sociaal magazine met artikelen en video's die mensen op Twitter delen.

tweetmag ipadDe iPad-applicatie TweetMag is de komende uren met korting te downloaden. TweetMag verscheen afgelopen december in de App Store en is een alternatief voor Flipboard. Deze app is een persoonlijk sociaal magazine, op basis van linkjes die op Twitter worden gedeeld. TweetMag zet Twitter-berichtjes om in een kleurrijk geïllustreerd magazine, op basis van vooraf geselecteerde categorieën. Je kunt vanuit de app een lijst of gebruiker nader bekijken. Normaal kost deze app €3,99 maar tot middernacht (Amerikaanse tijd) betaal je €2,39. Geen grote korting, maar het is de eerste keer dat deze app überhaupt is afgeprijsd, dus had je plannen om deze app te kopen dan is nu een goed moment.

TweetMag draait vooral om het ontdekken van nieuwe dingen. Je tapt op een gebruikersnaam en ziet meteen welke artikelen en video’s iemand heeft gedeeld via Twitter. Je kunt zoveel favorieten opslaan als je wilt. In de laatste update van deze app zijn snelheidsverbeteringen doorgevoerd en is de app ook stabieler geworden. Bovendien is er integratie met Readability toegevoegd.

Downloaden: TweetMag (tijdelijk €2,39, normaal €3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 maart 2011, 20:39
Categorie Nieuws
Onderwerpen flipboard, magazine, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.