ActionNotes: Belgisch iPad-notitieblok krijgt automatische back-ups

ActionNotes heeft een update gekregen. Deze notitie-app met actielijstjes voor de iPad van Belgische oorsprong heeft nu automatische back-ups en spellingscontrole.

actionnotes icoonActionNotes van Netwalk is een notitieblok voor de iPad. Het probeert de standaard meegeleverde notitieapp te vervangen en dat zal nog best lastig zijn. Er zijn immers zoveel alternatieven, van Penultimate tot Bamboo Paper. ActionNotes richt zich op mensen die aan een simpele en intuïtieve oplossing genoeg hebben. Zes gekleurde tabbladen houden de boel overzichtelijk. De nieuwste update van ActionNotes zorgt voor automatische back-ups, aanpassingen voor het retinascherm van de nieuwe iPad en spellingscontrole.

actionnotes ipadActionNotes wordt gemaakt door de Belgische appontwikkelaar Netwalk, die al een reeks iOS-apps heeft uitgebracht in de App Store. Deze ontwikkelaar luistert naar wensen van gebruikers, al staat het doel om de app niet te complex te maken voorop. Automatische back-ups zorgen ervoor dat er elke twee uur een back-up van je documenten wordt gemaakt. De 10 meest recente back-ups zijn lokaal op je iPad beschikbaar. Je kunt altijd teruggaan naar een eerdere versie. ActionNotes had al een optie om back-ups naar Dropbox te maken; deze nieuwe methode is daar een aanvulling op (en geen vervanger). Bugfixes zorgen ervoor dat de app niet meer crasht wanneer je wisselt tussen verschillende paginatypes. Behalve notities maken kun je bij ActionNotes ook goed actiepunten noteren, zoals de naam van de app al aangeeft.

Downloaden: ActionNotes (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juni 2012, 20:43
Categorie Productiviteit
Onderwerp notities

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.