Reckless Racing 2 dit weekend in prijs verlaagd

Reckless Racing 2 is dit weekend met extra korting te krijgen. De racegame van Polarbit bevat 18 auto's in diverse klassen, die je kunt tunen en
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

reckless racing ipadReckless Racing is een racegame die je dit weekend met extra korting kunt downloaden. In plaats van €3,99 betaal je nog maar €0,79. De racegame van Polarbit is universeel voor iPhone en iPad en bevat 18 auto’s in diverse klassen. Er zijn 24 parcoursen op verschillende terreinen, van moddercircuits tot asfalt. In Career Mode ga je geld verdienen om nieuwe auto’s en upgrades te kunnen kopen. Wil je even snel racen, dan is daarvoor de Arcade mode met 40 voorgedefinieerde uitdagingen aanwezig.

En wil je tegen vrienden spelen, dan is er de Single Event Mode in meerdere varianten. De prestaties en het rijgedrag van je auto kun je zelf tunen en tweaken. Je kunt ook de banden en kleuren wijzigen. De game is geoptimaliseerd voor de iPhone 4S en de iPad 2, maar is nog niet aangepast voor het retinascherm van de nieuwe iPad. In de game vind je 17 karakters, waaronder een aantal uit Reckless Racing 1. Voor de bediening heb je keuze uit 5 lay-outs van de knoppen. In de Nederlandse App Store krijgt Reckless Racing 2 een gemiddelde waardering van 4 sterren.

Downloaden: Reckless Racing (tijdelijk €0,79, normaal €3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juni 2012, 11:32
Categorie Games
Onderwerpen racegame, reckless racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.