iFart HD voor iPad afgekeurd door Apple

iFart HD is afgekeurd door Apple omdat er te weinig functionaliteit in zit. Met deze applicatie kun je een scheet in verschillende varianten laten horen.

ifart hdDe applicatie iFart kreeg in december 2008 nogal wat aandacht: een smakeloze app die door Apple gewoon werd goedgekeurd en waarvan er in de eerste 14 dagen maar liefst 100.000 stuks werden verkocht. De applicatie stond in de top 20 van meest populaire iPhone-applicaties aller tijden. Meer dan 20.000 reviews in de Amerikaanse App Store maken duidelijk dat platte humor het ook bij de iPhone-bezitters prima doet. De ontwikkelaar werd snel rijk, maar kan zijn succes op de iPad niet herhalen. iFart HD is namelijk afgekeurd door Apple, omdat het minimale functionaliteit voor de gebruiker heeft. De iPhone-applicatie toonde een rijtje varianten zoals ‘Double Duck’ en ‘Bombarier’, waarbij je op de knop FART NOW! moest drukken om een geluid te horen.


Na iFart werd de App Store overstroomd door soortgelijke applicaties zoals Pull My Finger. Bij de iPad is Apple opeens wat selectiever. CEO Joel Comm van iFart-ontwikkelaar InfoMedia, zegt dat hij al een maand bezig is om met Apple in contact te komen. Hij kreeg te horen dat hij behoorlijk wat functionaliteit moet inbouwen om de applicatie goedgekeurd te krijgen. Maar zitten gebruikers op meer functionaliteit te wachten? En zitten we überhaupt op scheten in HD te wachten?

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 juni 2010 om 9:21
Categorie
Uncategorized

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.