ClickyTouch website-analyse aangepast voor iPad

ClickyTouch is aangepast voor de iPad. Voortaan kun je de webstatistieken nog groter bekijken op het scherm van de iPad.

clickytouch ipadDe webanalyse-app ClickyTouch verscheen in november op de iPhone. Nu is de app geoptimaliseerd voor de iPad, zodat je de statistieken van je website in nog groter formaat kunt bekijken. ClickyTouch geeft je toegang tot Clicky, een dienst waarmee je realtime kunt kijken wat bezoekers op je website doen. Ook nieuw in versie 1.2 is de mogelijkheid om oudere gegevens terug te zien. Via een achtergrondbrowser kun je snel statistieken bekijken van elke pagina op je website, inclusief grafiek. In liggende weergave krijg je in een splitview-weergave de cijfers en de bijbehorende grafiek te zien.


Op de startpagina van de app zie je actieve bezoekers en recente toe- en afname in traffic, maar je kunt ook dieper graven naar het gedrag van bepaalde bezoekersgroepen. De app ondersteunde al multitasking op de iPhone en iPod touch. Op de iPad is dat nu ook het geval. Verder zorgt de app voor automatisch verversen van de cijfers en snelle toegang tot alles wat je wilt weten, zoals gemiddelde tijd op de site, binnenkomende bezoekers via social media, doelen en campagnes. Het gaat daarbij nog iets verder dan Google Analytics, een dienst die de meeste websitebeheerders wel kennen.

clickytouch

Een nieuwe functie is de mogelijkheid om traffic van eerdere dagen terug te zien. Via de datumknop ga je naar een agenda, waar je een datum in het verleden kunt kiezen, zolang de data op de servers van Clicky beschikbaar is. Je kunt elke URL toevoegen die je wilt volgen, maar je moet wel eerst een account bij Clicky hebben afgesloten (Free, Blogger, Pro, Super Pro of Custom). Hoe duurder je account, hoe meer sites je kunt volgen en hoe meer views je kunt bekijken.

Downloaden: ClickyTouch (€1,99 – universeel voor iPhone en iPad, iOS 4 vereist)

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.