Marktplaats-app is na update stabieler en maakt sorteren mogelijk

De applicatie van Marktplaats is geüpdatet en de app kan nu advertenties sorteren op prijs en datum, alle prijstypen en werkt sneller dan voorheen.

Marktplaats iPhone iPod touchDe applicatie van Marktplaats heeft een update gekregen. Je kon zoekresultaten al langer filteren op bijvoorbeeld rubriek, afstand en prijs, maar vanaf versie 1.7 is het ook mogelijk om advertenties te sorteren op prijs en toevoegingsdatum. Bij het plaatsen van nieuwe advertenties ben je nog steeds beperkt tot de gratis advertentierubrieken en advertenties zonder betaalde extra’s zoals een url of een prominentere plaatsing. Wel kun je bij het plaatsen van een advertentie voortaan alle prijstypen selecteren.


Het sorteren van zoekresultaten in de Marktplaats-appMet de app kun je onder andere de advertenties op Marktplaats doorzoeken, aanbiedingen bekijken en bladeren door verschillende rubrieken. Als je inlogt met je Marktplaats-account kun je ook je berichten lezen, bieden op advertenties en zelf een gratis advertentie plaatsen.

De app ziet er nog hetzelfde uit als voor de update, maar onder de motorkap is er wel het nodige veranderd. Marktplaats meldt dat de app opnieuw is opgebouwd om crashes te voorkomen. Dat is geslaagd, want in de tijd dat we de nieuwe Marktplaats-app probeerden bleef de app netjes zijn werk doen.

Downloaden: Marktplaats (gratis)

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.