Amazon treft voorbereidingen voor nieuwe Apple TV

Amazon bereidt zich voor op de komst van een nieuwe Apple TV, door pas weer vanaf 23 oktober nieuwe exemplaren te verkopen.

apple-tv-hdmi-featureFransen en Duitsers die bij Amazon een Apple TV derde generatie proberen te bestellen, krijgen bericht dat de settopbox pas vanaf 23 oktober 2013 weer leverbaar zal zijn. Dat is een vrij opmerkelijke datum: exact een dag daarvoor heeft Apple namelijk een speciaal persevenement, waar volgens geruchten mogelijk ook een nieuwe Apple TV zal worden gepresenteerd. Amazon lijkt zich door pas weer vanaf 23 oktober Apple TV’s te leveren alvast voor te bereiden op een aankondiging. Mogelijk speelt Amazon in op de geruchten die we zelf al hebben gehoord, maar het is ook prima mogelijk dat de webshop in samenspraak met Apple alvast inspeelt op de aankondigingen.


Amazon is vrij specifiek in wanneer de Apple TV derde generatie weer leverbaar is. Dit kan betekenen dat ze nog genoeg voorraad hebben, maar dat ze mogelijke teleurstellingen willen voorkomen. Door pas weer vanaf 23 oktober te leveren hebben klanten immers de mogelijkheid om de bestelling nog net op tijd te annuleren. Het zou bovendien kunnen dat de pagina voor de Apple TV derde generatie verandert in een nieuwe winkelpagina voor de op 22 oktober aangekondigde Apple TV.

Hoewel geruchten al langer wijzen op een nieuwe Apple TV, is er verder nog maar weinig uitgelekt over het nieuwe apparaatje. Wel weten we dat de Apple TV vierde generatie qua formaat ongeveer gelijk zal zijn aan het huidige model.

Amazon Apple TV

iFun

Informatie

Laatst bijgewerkt
18 oktober 2013 om 12:14
Onderwerp
Categorie
iDevices

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.