Navigon Select T-Mobile toont nu ook Street View bij eindbestemming

De gratis navigatie-app Navigon Select T-Mobile voor abonnees van de Nederlandse telecomprovider, is geüpdatet en laat nu Google Street View zien zodra je in de buurt bent van je eindbestemming.

NavigonIn navolging van de betaalde navigatie-apps van Navigon voor de iPhone, heeft ook de voor T-Mobile abonnees gratis app Navigon Select T-Mobile een update gekregen die Google Streetview toevoegt. Zodra je je bestemming nadert, zie je middels Google’s straten-weergave hoe je eindbestemming er precies uitziet. De kaarten worden sneller geladen, de app start sneller op en je hebt de beschikking over je persoonlijke cockpit. De update is daarmee volledig gelijk aan de betaalde varianten.


Een nog niet genoemde vernieuwing is wat Navigon de ‘individuele route’ noemt. Het houdt in dat je trajecten die je liever niet neemt, met één druk kan uitschakelen om aan te geven dat je een andere route wil rijden. Tenslotte is er Retina-ondersteuning voor de nieuwe iPad.

De cockpit-functie behelst een scherm met gegevens als de zwaartekracht, de hoogte ten opzichte van de zeespiegel, een kompas en informatie over de rol- en hellingshoek. Het pakket wordt niet standaard in de app geleverd maar is een van de vele aankopen die je in de app kan doen.

Lees ook: Navigon iPhone-apps krijgen Google Street View, tijdelijk goedkoper

Downloaden: Navigon Select T-Mobile (gratis, voor T-Mobile abonnees)

Reacties: 21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.