Zou jij een Smart Cover voor de volgende iPhone kopen?

Tobi is een ontwerper die een nieuw concept van de iPhone 5 aan de wereld laat zien. Het meest in het oog springende van het concept is dat hij er een Smart Cover overheen heeft ontworpen.

iPhone 5 concept van TobiOndanks én omdat de geruchtenmolen op volle toeren draait, is er feitelijk nog steeds niks bekend over hoe de nieuwe iPhone eruit komt te zien. De zolderkamerontwerper Tobi baseerde zijn idee op de laatste geruchten en vooral de hoesjes die voor de aankomende iPhone bedoeld zouden moeten zijn. Maar dat is niet het interessantste gegeven van zijn verder irrelevante iPhone 5-concept. Dat is de toevoeging van de Smart Cover zoals die ook voor de iPad 2 verkrijgbaar is.

De vraag die naar boven komt: waarom ook niet? Er zijn ontelbare mogelijkheden om de achterkant van elke generatie iPhone te beschermen en het stikt van de oplossingen waarbij de voorkant én achterkant beschermd worden. Maar een aparte hoes voor de voorkant, juist de plek die het belangrijkst is bij een touchscreen-telefoon, die heeft nog geen aparte, sterke hoes die moet beschermen tegen schade – screen protectors tegen krassen van nagels daargelaten.

Tobi ziet de Smart Cover bij de iPhone 5 net zo voor zich als bij de iPad 2. Aan de linkerkant van het toestel zitten twee magneetjes waar je de bevestigingspunten van de hoes zo op kan aansluiten. Vervolgens is het een eitje om het scherm af te dekken of om de hoes achter op de rug van het toestel op te vouwen.

iPhone 5 concept met Smart Cover

Is een Smart Cover voor de iPhone iets dat je zou overwegen?

Via iPhon.fr

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 september 2011, 20:31
Categorieën Accessoires, Geruchten, iDevices
Onderwerpen cover, impressie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.