yosemite-feature

Yosemite 10.10.4 nu beschikbaar voor de Mac

Apple heeft OS X Yosemite 10.10.4 beschikbaar gesteld voor alle ondersteunde Macs. Yosemite 10.10.4 bevat bugfixes en verbeteringen.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

yosemite-featureApple heeft OS X Yosemite 10.10.4 uitgebracht voor alle ondersteunde Macs. De nieuwe update voor Yosemite bevat de nodige technische verbeteringen en bugfixes, waardoor Macs net wat soepeler moeten werken. Zo belooft deze update eindelijk de vele Wi-Fi-problemen op te lossen, waar gebruikers van Yosemite mee kampten. De update voor Yosemite volgt OS X 10.10.3 op, waarin Apple een gloednieuwe Foto’s-app met ondersteuning voor iCloud heeft toegevoegd.

Lees ook: Dossier Yosemite

Dit is er nieuw in OS X 10.10.4

De update bevat de volgende verbeteringen:

  • Verbetert de betrouwbaarheid van netwerkfuncties
  • Verbetert de betrouwbaarheid van de Migratie-assistent
  • Verhelpt een probleem dat ertoe kan leiden dat bepaalde externe beeldschermen niet juist functioneren
  • Verbetert de betrouwbaarheid bij het bijwerken van iPhoto- en Aperture-bibliotheken naar Foto’s
  • Verbetert de betrouwbaarheid bij het synchroniseren van foto’s en video’s naar iCloud-fotobibliotheek
  • Verhelpt een probleem dat ertoe kon leiden dat Foto’s onverwacht werd gestopt na het importeren van bepaalde Leica DNG-bestanden
  • Verhelpt een probleem dat ertoe kon leiden dat er vertraging optrad bij het versturen van e-mailberichten in Mail
  • Verhelpt een probleem dat ertoe kon leiden dat een gebruiker niet naar een andere website kon gaan omdat er in Safari herhaaldelijk JavaScript-waarschuwingen werden weergegeven

Yosemite 10.10.4 is geschikt voor deze Macs

Yosemite 10.10.4 is te installeren op alle Macs met ondersteuning voor Yosemite. Het gaat hierbij om de volgende modellen:

Je kunt upgraden naar 10.10.4 vanuit de App Store in OS X. Bovenaan staat de laatste update die je kunt installeren. Je moet uiteraard wel een eerdere versie van Yosemite hebben geïnstalleerd. Op het moment van schrijven is Yosemite 10.10.4 nog maar net door Apple beschikbaar gesteld. Het kan daarom even duren tot de update voor iedereen in beeld verschijnt.

Alvast uitkijken naar OS X 10.11 El Capitan

verbeterde-spotlight-el-capitanTijdens WWDC 2015 heeft Apple een vooruitblik gegeven op de volgende grote OS X-versie. In OS X 10.11 El Capitan ligt de nadruk op stabiliteit, maar er zitten ook enkele nieuwe functies in, zoals Split View-weergave, Mission Control en een verbeterde Spotlight-functie. Ook zijn de apps Mail, Notities, Foto’s en Safari verbeterd.

Lees alles erover in ons Dossier OS X 10.11 El Capitan

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2015, 10:52
Categorie Mac & macOS
Onderwerp yosemite

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.