Achterkant van Twelve South HiRise Wireless.

De nieuwe HiRise Wireless van Twelve South heeft meerdere functies

Populaire accessoiremaker Twelve South heeft een nieuwe draadloze lader aangekondigd. De nieuwe HiRise Wireless is een verticale oplader voor je iPhone, maar heeft nog twee andere functies.

Het aanbod van draadloze opladers voor Apple-producten blijft maar groeien. Over het algemeen zijn de opladers te verdelen in twee categorieën: een verticale en horizontale oplader. Het nadeel van de vele verticale houders is dat deze niet zo makkelijk geschikt zijn voor de AirPods, maar daar heeft deze nieuwe HiRise Wireless iets op bedacht.

Twelve South HiRise Wireless werkt met iPhone en AirPods

Op het eerste gezicht is de nieuwe houder een simpele verticale oplader voor je iPhone. Je zet je toestel er verticaal tegenaan en dankzij een klein bultje op het voetstuk blijft hij netjes rechtop. Dit voetstuk lijkt erg op die van eerdere Twelve South-producten, zoals de Forté-lader van de Apple Watch. Het draadloze deel ondersteunt maximaal 10 Watt, dus je laadt op maximale snelheid draadloos op.

Twelve South HiRise Wireless.

Het draadloze gedeelte kun je er echter ook uithalen. In combinatie met de meegeleverde USB-A-naar-USB-C-kabel is dit gedeelte ook een normale platte oplader. Deze kan je dan dus gebruiken om je iPhone bovenop te leggen, maar het werkt ook met de AirPods in combinatie met de draadloze oplaadcase. Omdat het werkt met een gewone USB-C-kabel, is deze ook makkelijk voor op reis. Het is echter geen powerbank, dus je hebt wel altijd een kabel nodig om je toestel ermee op te laden.

Twelve South HiRise Wireless met AirPods.

De nieuwe HiRise Wireless van Twelve South is nu te bestellen via de website voor $79,99. Voor verzending naar Nederland betaal je nog wel zo’n $18 verzendkosten. Al met al ben je dus al snel €90 kwijt, wat wel wat aan de prijzige kant is voor een oplader. Een andere optie is om te wachten totdat de oplader bij Nederlandse winkeliers verkrijgbaar is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juni 2019, 20:00
Via Via 9to5Mac
Categorie Accessoires
Onderwerpen draadloos opladen, twelve south

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.