Achterkant van Twelve South HiRise Wireless.

De nieuwe HiRise Wireless van Twelve South heeft meerdere functies

Populaire accessoiremaker Twelve South heeft een nieuwe draadloze lader aangekondigd. De nieuwe HiRise Wireless is een verticale oplader voor je iPhone, maar heeft nog twee andere functies.

Het aanbod van draadloze opladers voor Apple-producten blijft maar groeien. Over het algemeen zijn de opladers te verdelen in twee categorieën: een verticale en horizontale oplader. Het nadeel van de vele verticale houders is dat deze niet zo makkelijk geschikt zijn voor de AirPods, maar daar heeft deze nieuwe HiRise Wireless iets op bedacht.

Twelve South HiRise Wireless werkt met iPhone en AirPods

Op het eerste gezicht is de nieuwe houder een simpele verticale oplader voor je iPhone. Je zet je toestel er verticaal tegenaan en dankzij een klein bultje op het voetstuk blijft hij netjes rechtop. Dit voetstuk lijkt erg op die van eerdere Twelve South-producten, zoals de Forté-lader van de Apple Watch. Het draadloze deel ondersteunt maximaal 10 Watt, dus je laadt op maximale snelheid draadloos op.

Twelve South HiRise Wireless.

Het draadloze gedeelte kun je er echter ook uithalen. In combinatie met de meegeleverde USB-A-naar-USB-C-kabel is dit gedeelte ook een normale platte oplader. Deze kan je dan dus gebruiken om je iPhone bovenop te leggen, maar het werkt ook met de AirPods in combinatie met de draadloze oplaadcase. Omdat het werkt met een gewone USB-C-kabel, is deze ook makkelijk voor op reis. Het is echter geen powerbank, dus je hebt wel altijd een kabel nodig om je toestel ermee op te laden.

Twelve South HiRise Wireless met AirPods.

De nieuwe HiRise Wireless van Twelve South is nu te bestellen via de website voor $79,99. Voor verzending naar Nederland betaal je nog wel zo’n $18 verzendkosten. Al met al ben je dus al snel €90 kwijt, wat wel wat aan de prijzige kant is voor een oplader. Een andere optie is om te wachten totdat de oplader bij Nederlandse winkeliers verkrijgbaar is.

Bekijk ook

Zoek je een draadloze oplader voor je iPhone of AirPods? Deze raden wij aan

Met deze draadloze opladers voor de iPhone en AirPods hoef je nooit meer een kabel in je iDevice te steken. Wij zetten de beste draadloze opladers voor de iPhone en AirPods voor je op een rij.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.