TriggerHappy Remote: bestuur je spiegelreflexcamera met je iPhone

De TriggerHappy Remote is een iPhone-app met bijbehorende kabel, die van je iPhone een afstandsbediening voor een spiegelreflexcamera maakt. De makers verzamelen geld via Kickstarter.

TriggerHappyDe TriggerHappy-app en de bijbehorende kabel maken van je iPhone een afstandsbediening voor je spiegelreflexcamera. Hierdoor kun je op afstand een foto maken, of de camera instellen om hem iedere paar seconden een foto te schieten. Op het moment van schrijven is de TriggerHappy-afstandsbediening nog niet verkrijgbaar: de bedenkers zijn een project op Kickstarter begonnen om geld voor hun idee in te zamelen.

Een TriggerHappy-afstandsbediening bestaat uit twee onderdelen: de app die op je iPhone is geïnstalleerd en een bijbehorende kabel. Door deze kabel aan te sluiten op je camera en de geluidspoort van je iPhone, kun je de app gebruiken om de camera op afstand te besturen.

Door minimaal 50 dollar te doneren op Kickstarter, krijg je de iPhone-app en de bijbehorende verbindingskabel cadeau wanneer hij in mei 2012 geproduceerd wordt. Een flink bedrag voor een kabel en een app, maar je steunt hiermee ook de makers, die op het moment nog aan het project werken. Zoals gebruikelijk wordt er pas geld van je rekening afgeschreven wanneer het project zijn minimumbedrag heeft ingezameld. Iets dat er dik in zit: het project heeft al meer dan 10.000 van de beoogde 25.000 dollar binnen en heeft nog 56 dagen te gaan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 maart 2012, 15:02
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen camera, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.