Nieuwe iPad verzonden naar eerste kopers

De eerste kopers van de nieuwe iPad beginnen brieven te krijgen, waarin bevestigd staat dat hun iPad via de post verzonden is. Hij zal alsnog pas op 16 maart in de brievenbus liggen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Shipment iPadOp 16 maart is de nieuwe iPad te koop in onder andere de Verenigde Staten, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Klanten die de iPad via Apple’s website hebben besteld, krijgen sinds vandaag e-mails waarin wordt bevestigd dat hun bestelling is verzonden. De kans op een vroege levering lijkt alsnog klein: hoewel postbedrijven een week hebben om de iPad op zijn bestemming te krijgen, vermelden volgsystemen dat hij alsnog pas op 16 maart zal arriveren.


De nieuwe iPad kon vlak na de aankondiging in een aantal landen besteld worden. Deze bestelling zou op de dag van uitgave, 16 maart, verzonden worden. In Nederland was het nog niet mogelijk om de iPad alvast via de online Apple Store te bestellen: dit zal vermoedelijk vanaf volgende week kunnen, gezien de iPad hier ook een week later te koop zal zijn.

De mails die gebruikers binnen krijgen verwijzen naar de iPad als ‘iPad (3rd generation)’. Apple noemt iPods al langer bij hun generatienummer, zoals de vierde generatie iPod touch. Vermoedelijk zal Apple deze benoeming gebruiken om de nieuwe iPad te onderscheiden van de eerste generatie iPad in onder andere de App Store.

Verzendbrief iPad

Bron: 9to5Mac

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 juli 2014 om 1:23
Categorie
iDevices

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.