ProShot

ProShot verandert je iPhone 6(s) in een GoPro

De ProShot Case op Kickstarter maakt van je iPhone 6(s) een GoPro action cam, die je met een gerust hart met je mee kunt nemen als je gaat duiken.

ProShot

De GoPro-camera’s staan bekend om de stevigheid en hoge kwaliteit van de video’s. Hoewel de camera van de iPhone ook indrukwekkende resultaten oplevert, is het ontwerp van het toestel niet geschikt voor ruige survivaltochten met water, modder en andere gevaren van buitenaf. Een Kickstarterproject zegt nu de manier gevonden te hebben om de iPhone in een GoPro te veranderen.

De ProShot Case is een robuuste hoes voor je iPhone die je gewoon mee het water in kunt nemen. Omdat je op deze manier zelfs met je iPhone kunt duiken, wordt het toestel stevig verpakt in de case die afgesloten wordt met drie aluminium clips.

ProShot

Twee lagen over het iPhone-scherm
Daar overheen gaat een speciale touchscreen laag zodat je de iPhone nog kunt bedienen. Wil je echt gaan duiken, dan is er een extra laag beschikbaar die de iPhone volledig afsluit. Omdat je op dat moment het touchscreen niet meer kunt gebruiken bedien je het toestel via de ProShot-app met de volumeknoppen op de iPhone.

De cameralens van de iPhone wordt ook versterkt door de ProShot Case, dankzij de verwisselbare lenzen die je op de case kunt draaien. Op die manier kun je een fisheye, groothoek en platte lens op de camera zetten.

Om de vergelijking met GoPro compleet te maken, kun je de ProShot bevestigen aan allerlei accessoires. Hiermee kun je de iPhone aan je duikpak vastmaken, op het stuur van je fiets monteren of op een draagbaar statief zetten zodat je het toestel stevig vast kunt houden.

ProShot met Kickstarterkorting

De makers van de ProShot zamelen op Kickstarter geld in voor het project. Het streefbedrag van 25.000 dollar is inmiddels al ruimschoots overschreden met nog 20 dagen op de teller.

Zo lang kun jij ook nog je voordeel doen van de early bird korting waarmee je een ProShot case voor de iPhone 6(s) kunt bestellen inclusief de drie lenzen voor 89 dollar (82 euro) (plus verzendkosten). De eerste exemplaren worden in december 2015 geleverd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2015, 10:04
Categorie Accessoires
Onderwerpen camera, case, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.