‘Productie iPad 2 start in februari, mogelijk beperkte verkrijgbaarheid’

De Chinese krant Commercial Times stelt dat de iPad 2 vanaf februari in productie gaat en dat er aanvankelijk mogelijk sprake is van beperkte verkrijgbaarheid.

iPadsDe Chinese krant Commercial Times stelt dat de productie van de iPad 2 volgende maand al van start gaat. Digitimes berichtte eerder nog op basis van informatie uit de distributiekanalen dat massaproductie voor de volgende iPad pas in april zal beginnen. Volgens de Times zal het aantal beschikbare iPads aanvankelijk zeer klein zijn, hetgeen mogelijk betekent dat de verkrijgbaarheid wederom beperkt is.

De Duitse website Macnotes.de claimde eerder lanceerdata te hebben achterhaald, waaruit zou blijken dat de volgende iPad in april op de Amerikaanse markt komt. De rest van de wereld zou dan nog zeker drie maanden geduld moeten hebben de leveringen in april nog te klein zijn, aldus Macnotes. De huidige iPad werd ook in april gelanceerd, maar Apple kampte zeker tot juli met leveringsproblemen. Volgens de Commercial Times zullen de leveringen voor het tweede kwartaal naar verwachting wel voldoende zijn. Dit aantal zou zelfs meer kunnen zijn dan de leveringen in het laatste kwartaal van 2010.

Als we de Times mogen geloven blijft Foxconn de belangrijkste productiepartner voor de iPad en blijven bovendien de bestaande distributiekanalen intact. Volgens de krant komt de iPad in maart of april op de markt, maar het is mogelijk dat Apple de opvolger van de iPad al in februari aankondigt. Ook stelt men dat de assemblage van de iPhone 5 in mei van start gaat. Apple lanceert nieuwe iPhones doorgaans in juni, waarna het nieuwe toestel een maand later officieel in de verkoop gaat.

Via: Electronista

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 januari 2011, 17:32
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen ipad 2, productie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.