McEnery klaar voor WWDC

Praat mee: WWDC 2018-editie! [poll]

Waar kijk jij het meest naar uit?

Wil je meepraten over alle WWDC-aankondigingen van vandaag? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina kun je alle aankondigingen en verrassingen bespreken met andere iCulture-lezers.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

We hebben er lang naar uitgekeken maar vandaag is het zover: de WWDC 2018 gaat van start! Het belooft weer een ouderwets software-feestje te worden met iOS 12, macOS 10.14, watchOS 5 en tvOS 12. In ons artikel met de WWDC 2018 verwachtingen kon je al lezen wat ons zoal te wachten staat en in dit artikel kun je alles bespreken met andere Apple-fans. Laat in onze poll vooral weten naar welke aankondigingen jij het meest uitkijkt!

Praat mee over de WWDC 2018-aankondigingen

De voorpret voor de WWDC is nu echt officieel van start gegaan. Deze Praat mee is bedoeld om alle reacties en discussies van alle onderwerpen samen te brengen. Of je nu laaiend enthousiast wordt van die ene nieuwe iOS 12-functie of dat je juist teleurgesteld bent dat jouw verwachtingen niet waargemaakt worden, je kunt alles kwijt onder dit artikel. Om het overzichtelijk te houden zijn de reacties bij alle losse aankondigingsartikelen gesloten, dus hou deze Praat mee open in je browser of de iCulture-app om jouw zegje te doen.

Zo volg je de WWDC 2018
Om 19:00 Nederlandse tijd gaat vanavond de WWDC-keynote van start, dus je hebt nog even de tijd om je voor te bereiden. Bijvoorbeeld met een leuke WWDC 2018-wallpaper of met het doorspitten van onze WWDC-verwachtingen. Als je graag het Apple Event spoilervrij wil kijken, dan kan dat op onze speciale pagina. Je vindt hier na afloop van de keynote alleen de presentatie, zonder dat je van tevoren weet wat er allemaal aangekondigd is. Alles over het kijken van de Apple Event WWDC 2018 livestream op verschillende apparaten lees je in onze tip.

WWDC 2018 volgen op iCulture
Op iCulture lees je al het nieuws zodra het aangekondigd wordt in artikelen die we constant bij zullen werken met nieuwe informatie. Via de website kun je ook desktopmeldingen instellen, zodat je een melding krijgt voor breaking news. Vergeet ook niet de iCulture-app (link) te installeren waar je de pushnotificaties voor in kunt stellen. Ook zullen we op Twitter via ons @iCulture account de keynote live mee tweeten. Wil je daar meldingen van ontvangen, schakel de pushnotificaties voor Twitter in.

Om alvast in de stemming te komen kun je in onderstaande poll aangeven waar je het meest naar uitkijkt. Is het iOS 12 of toch iets anders? Laat je stem horen in onze poll en licht je antwoord toe.


Zie je de poll niet? Invullen kan ook hier!

Deze aankondigingen heeft Apple vanavond gedaan:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 juni 2018, 21:20
Categorie Apple
Onderwerp wwdc 2018
Software iOS 12, macOS 10.14 Mojave, tvOS 12, watchOS 5

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.