More in the Making Brooklyn

Apple maakt muziekgebouw klaar voor ‘More in the Making’-event

Apple is in Brooklyn (NY) al begonnen met de aankleding van het Howard Gilman Opera House, onderdeel van The Brooklyn Academy of Music. Op 30 oktober vindt daar het grote iPad-evenement plaats, waar ook nieuwe Macs worden verwacht.

Apple heeft de ruiten van het gebouw beplakt met kleurrijke afbeeldingen, die zijn afgeleid van de unieke Apple-logo’s uit de uitnodigingen. Ook is er een Apple-logo te zien. Het Howard Gilman Opera House is onderdeel van de Brooklyn Academy of Music (BAM), een operagebouw dat volgens opschriften op de gevel al dateert uit 1857. Het gebouw heeft een capaciteit van 2.100 stoelen.

More in the Making locatie event

Aan de zijkant heeft Apple panelen rondom de brandtrappen aangebracht. Vaak begint Apple al een paar dagen van tevoren met alle decoraties, zodat voorbijgangers weten wat er iets groots aan zit te komen. Het is nog onduidelijk wat de locatie (een operagebouw) te maken heeft met de aankondigingen. Ook vragen we ons af waarom Apple de moeite heeft genomen om het evenement naar New York te verplaatsen. Een keynote in het eigen Steve Jobs Theater op de campus was veel makkelijker te organiseren geweest. In onderstaande video is het gebouw wat duidelijker te zien.


We verwachten dat de iPad Pro’s die Apple op het evenement gaat aankondigen voorzien zijn van Face ID, smallere schermranden en een aluminium in dezelfde kleuren als voorheen. Het schermformaat blijft waarschijnlijk 10,5 en 12,9 inch. Wel zijn er geluiden dat Apple Lightning zou willen vervangen door USB-C.

Bij de nieuwe Macs kunnen we waarschijnlijk rekenen op drie nieuwe desktop iMacs en een goedkopere MacBook. Daarnaast zou er een nieuwe Mac mini aangekondigd konden worden, een apparaat dat al sinds 2014 geen opknapbeurt heeft gehad. We hebben weinig hoop dat er ook een goedkopere HomePod te zien zal zijn, al zou dat wel goed passen bij het muziekthema.

Het evenement ‘There’s more in the Making’ begint op dinsdag 30 oktober om 15:00 uur Nederlandse tijd. Er is een Apple-event livestream en je kunt op iCulture natuurlijk de meteen alle aankondigingen lezen. Hieronder vind je onze verwachtingen van het iPad event 2018!

Bekijk ook

Samenvatting iPad oktober-event 2018: dit zijn alle aankondigingen!

Wat is er tijdens Apple's najaarsevent 2018 aangekondigd? In deze round-up vind je alle belangrijke aankondigingen, van de iPad Pro tot de nieuwe Macs.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.