Media Markt en BCC stunten met iPad 2

De iPad 2 16GB is momenteel in de uitverkoop bij Media Markt en BCC. Het budgetmodel van de iPad is nog nooit zo goedkoop geweest. Bovendien blijft de iPad 2 voorlopig bij Apple in het assortiment.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad media marktMedia Markt en BCC hebben momenteel een prijsactie met de iPad 2. Het instapmodel van de iPad 2 is te koop voor 333 euro en dat is op landelijk niveau de laagste prijs van het moment (regionale prijsafwijkingen buiten beschouwing gelaten). Nu bekend is dat de iPad 2 voorlopig bij Apple in het assortiment blijft als budgetmodel, zullen er vast mensen zijn die alsnog interesse hebben. Apple rekent zelf 399 euro in de Apple Store.

We hebben de prijzen bij andere winkeliers ook gecheckt en daarbij blijkt dat 333 euro echt de goedkoopste deal is die je momenteel kunt krijgen. Alleen Saturn komt in de buurt met 354 euro, maar de overige winkeliers zitten net als Apple rond de 399 euro. Saturn is overigens wel de goedkoopste als je een 16GB iPad 2 met Wi-Fi en 3G zoekt (€464), maar ook die aanbieding aapt BCC na.

De 16GB iPad 2 is door deze prijs bijna net zo duur als de toekomstige iPad mini (vanaf €329). Je kunt je dus afvragen: voor dit geld een grote iPad, of liever een iPad mini? Beide hebben helaas geen retina-scherm.

Meer info:


Via de links in dit artikel help je met de groei van iCulture/iPadclub.nl. Je (online) aankoop via een van deze links wordt enorm gewaardeerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2012, 15:53
Categorie Providers
Onderwerpen ipad, mediamarkt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.