Luna Concrete iPhone Skin

De Luna Concrete iPhone Skin beschermt je iPhone met een laagje beton

Je wilt je iPhone natuurlijk graag goed beschermen, maar het moet er nog wel mooi uitzien. De Luna Concrete iPhone Skin beschermt je telefoon met beton en het ziet er ook nog eens goed uit.

Luna Concrete iPhone Skin

Wat betreft technische snufjes is de Luna Concrete iPhone Skin niet heel bijzonder, maar het design en het materiaal spreken voor zich. Dit iPhone-hoesje is namelijk gemaakt van beton. Dat zorgt voor een heel stoere uitstraling, maar ook voor een goede bescherming van je iPhone. De Luna Concrete beschermt niet alleen tegen vallen, maar ook tegen krassen wanneer je de telefoon in je jas of tas stopt.

Luna Concrete iPhone Skin

Je hoeft niet bang te zijn dat het voelt alsof je een baksteen meesleept, want het gaat om een heel dun laagje beton. Het hoesje is bovendien niet dikker dan veel andere iPhone-hoesjes.

Luna Concrete iPhone Skin

De naam Luna Concrete is geïnspireerd op de uitstraling van het hoesje. Het beton lijkt nogal op het kraterlandschap van de maan. Het zeker de moeite waard voor mensen die het zonde vinden om hun iPhone achter een saai hoesje te verbergen, want hiermee heb je echt iets bijzonders in handen.

Luna Concrete iPhone Skin

De iPhone 8 variant van het hoesje kost $30 (ongeveer €25) en de Plus-variant kost $35 (ongeveer €29). Voor het betonnen hoesje voor de iPhone X betaal je ook $30. Je kunt de hoesjes hier bestellen. Voor oudere modellen tot de iPhone 5 heeft de fabrikant ook iets passends.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2018, 13:07
Bron Bron Want
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, hoesje, iPhone

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.