Luna Concrete iPhone Skin

De Luna Concrete iPhone Skin beschermt je iPhone met een laagje beton

Je wilt je iPhone natuurlijk graag goed beschermen, maar het moet er nog wel mooi uitzien. De Luna Concrete iPhone Skin beschermt je telefoon met beton en het ziet er ook nog eens goed uit.

Luna Concrete iPhone Skin

Wat betreft technische snufjes is de Luna Concrete iPhone Skin niet heel bijzonder, maar het design en het materiaal spreken voor zich. Dit iPhone-hoesje is namelijk gemaakt van beton. Dat zorgt voor een heel stoere uitstraling, maar ook voor een goede bescherming van je iPhone. De Luna Concrete beschermt niet alleen tegen vallen, maar ook tegen krassen wanneer je de telefoon in je jas of tas stopt.


Luna Concrete iPhone Skin

Je hoeft niet bang te zijn dat het voelt alsof je een baksteen meesleept, want het gaat om een heel dun laagje beton. Het hoesje is bovendien niet dikker dan veel andere iPhone-hoesjes.

Luna Concrete iPhone Skin

De naam Luna Concrete is geïnspireerd op de uitstraling van het hoesje. Het beton lijkt nogal op het kraterlandschap van de maan. Het zeker de moeite waard voor mensen die het zonde vinden om hun iPhone achter een saai hoesje te verbergen, want hiermee heb je echt iets bijzonders in handen.

Luna Concrete iPhone Skin

De iPhone 8 variant van het hoesje kost $30 (ongeveer €25) en de Plus-variant kost $35 (ongeveer €29). Voor het betonnen hoesje voor de iPhone X betaal je ook $30. Je kunt de hoesjes hier bestellen. Voor oudere modellen tot de iPhone 5 heeft de fabrikant ook iets passends.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.