iPhone 5 gekocht? Hier vind je de leukste wallpapers

Heb je leuke wallpapers voor de iPhone 5 nodig? Wij hebben een selectie gemaakt van de beste iPhone 5-wallpapers die je op sites en in apps kunt vinden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 5 wallpaperAls je vandaag een iPhone 5 hebt gekocht, is de kans groot dat je op zoek bent naar een nieuwe wallpaper. De iPhone 5 heeft immers een langer 4-inch display, waardoor wallpapers die je op eerdere iPhones gebruikte er uitgerekt uit kunnen zien. Je kunt een nieuwe wallpaper zoeken op internet, of er zelf eentje maken. In dit artikel vind je de leukste wallpapers die je op het moment kunt gebruiken.

Lees ook: Beste 5 apps met prachtige wallpapers voor iOS 7

Reparatiesite iFixit haalde onlangs de iPhone 5 nog uit elkaar, om op foto’s te laten zien hoe de onderdelen er precies uitzien. Ze hebben hun foto’s inmiddels gebruikt om een aparte iPhone 5-wallpaper te maken, waardoor het lijkt alsof je de binnenkant van je iPhone 5 bekijkt. De onderdelen in de achtergrond worden op ware grootte getoond. Op de site van iFixit is ook een variant die iets meer uitgezoomd is, zodat je meer onderdelen ziet.

Instructies voor het instellen van je iPhone-wallpaper vind je op onze tipspagina’s.

iPhone 5 wallpaper ifixit
Klik op de wallpaper om hem in volledige grootte te bekijken.

Je vindt op Poolga.com diverse achtergronden die te gebruiken zijn op de iPhone 5. De site heeft op het moment een vijftal pagina’s met wallpapers voor de iPhone 5. Op Imgur zijn ook een aantal achtergronden te vinden. Bij Screenfunk vind je diverse wallpapers die je nog wel op het juiste formaat moet snijden. Ook kun je op Imgur een serie achtergronden vinden. Subtle Patterns heeft een aantal rustige achtergronden, voor als je liever geen illustraties wil hebben.

Apps voor wallpapers

Er zijn ook iPhone-apps die je aan een wallpaper voor de iPhone 5 kunnen helpen. Zo biedt de app Bambu na een update ook iPhone 5-achtergronden, die op het grotere 4-inch display passen. Deze app bevat honderden leuke wallpapers, waarbij er elke week nieuwe worden toegevoegd. Je kunt ook favoriete wallpapers naar familie en vrienden sturen via Facebook, Pinterest, Twitter en e-mail. Als je Bambu opstart krijg je een selectie van wallpapers te zien in de vorm van miniaturen. Door omhoog en omlaag te scrollen krijg je meer wallpapers te zien. Je kunt ook zoeken op basis van categorie, bijvoorbeeld liefde, tv en film, dieren en meer. De meeste wallpapers zijn gratis, maar er zijn ook een aantal die ontworpen zijn door kunstenaars. Een setje wallpapers kost in dat geval €0,79 of €1,59.

De Nederlandse applicatie Mosaic Wallpaper Designer laat je zelf een wallpaper maken met je zelfgemaakte foto’s en is sindskort ook compatibel met de iPhone 5.

Downloaden:

mosaic wallpaper designer bamba iphone app

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 augustus 2014, 23:11
Categorie Apps
Onderwerp wallpaper

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.