iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 6 april 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 6 april 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

We slepen je het weekend in met een flinke berg leuke en interessante nieuwtjes. Zo helpen we je op weg met apps die meer structuur en levensplezier geven als je met autisme te maken hebt. Ook geven we leuke tip voor foodfoto-apps, zodat je maaltijd nog lekkerder op de foto staat. Maar er is ook minder leuk nieuws: zo raken enkele bekende Twitter-apps zoals Tweetbot en Twitterrific belangrijke functionaliteit kwijt door een wijziging bij Twitter. Ook minder leuk om te horen: ouders voelen zich vaak schuldig omdat ze hun kinderen vaak een tablet in handen drukken. Maar er is ook nog goed nieuws: want kinderen blijken ook nog heel vaak te worden voorgelezen uit een papieren boek. Dat en meer lees je vandaag op iCulture!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Hotel Hideaway: Virtual World (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 12.4+) - Ken je Habbo Hotel nog? Er is nu een opvolger van dezelfde maker. Net zo verslavend.
  • Hipstamatic Classic (€2,99 + IAP, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - Nieuwe Fisheye SnapPak.
  • Microsoft OneDrive (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - OneDrive waarschuwt nu wanneer er bestanden zijn verwijderd, zodat je nog eens in de prullenbak kunt kijken.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.