iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 6 april 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 6 april 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

We slepen je het weekend in met een flinke berg leuke en interessante nieuwtjes. Zo helpen we je op weg met apps die meer structuur en levensplezier geven als je met autisme te maken hebt. Ook geven we leuke tip voor foodfoto-apps, zodat je maaltijd nog lekkerder op de foto staat. Maar er is ook minder leuk nieuws: zo raken enkele bekende Twitter-apps zoals Tweetbot en Twitterrific belangrijke functionaliteit kwijt door een wijziging bij Twitter. Ook minder leuk om te horen: ouders voelen zich vaak schuldig omdat ze hun kinderen vaak een tablet in handen drukken. Maar er is ook nog goed nieuws: want kinderen blijken ook nog heel vaak te worden voorgelezen uit een papieren boek. Dat en meer lees je vandaag op iCulture!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Hotel Hideaway: Virtueel Leven (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - Ken je Habbo Hotel nog? Er is nu een opvolger van dezelfde maker. Net zo verslavend.
  • Hipstamatic Classic (€2,29, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.0+) - Nieuwe Fisheye SnapPak.
  • Microsoft OneDrive (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 13.0+) - OneDrive waarschuwt nu wanneer er bestanden zijn verwijderd, zodat je nog eens in de prullenbak kunt kijken.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 april 2018, 22:10
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.