Starman: Tale of Light.

Indrukwekkende puzzelgame Starman gratis te downloaden via Apple Store-app

Nog op zoek naar een leuke ontspannende puzzelgame? Starman: Tale of Light is nu gratis te downloaden via Apple's Apple Store-app. In deze indrukwekkende puzzelgame verplaats je dozen, haal je schakelaars over en druk je knoppen in om licht in de duisternis te brengen.
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

Gebruikers van Apple’s Apple Store-app, de app waarmee je toestellen en accessoires uit Apple’s fysieke Apple Store kunt kopen, kunnen nu een nieuwe gratis app downloaden. Eens in de zoveel tijd biedt Apple gebruikers van de Apple Store-app een gratis app aan die meestal zeer de moeite waard zijn. Dat is ook deze keer het geval, want je kan nu de indrukwekkende puzzelgame Starman helemaal gratis downloaden en spelen.

LET OP: de game is NIET GRATIS via de App Store! Je downloadt deze app alleen gratis via de instructies onderaan in dit artikel.

Starman: Tale of Light voor iPhone en iPad

Als je Starman voor het eerst opstart, dan doet de game je hoogstwaarschijnlijk denken aan Monument Valley en het vervolg Monument Valley 2. De stijl van Monument Valley en Starman lijkt namelijk heel erg op elkaar: architectonische omgevingen met veelal hoeken en abstracte voorwerpen. De gameplay in Starman is echter heel anders. In plaats van de uitgang vinden in puzzels vol gezichtsbedrog, moet je in Starman telkens op zoek naar het licht. Alles in de game is zwart-wit en door schakelaars over te halen, knoppen in te drukken en kistjes te verplaatsen breng je wat licht in de duisternis.

Starman is heel rustgevend, wat vooral komt door de uitstraling, het geluid en de langzame gameplay. De game bevat geen razendsnelle actie, maar is prima om even tussendoor ter ontspanning te spelen. Als je helemaal tot rust wil komen kun je de game het beste met oordopjes in spelen. Speel je het spel op een iPhone 7 of nieuwer, dan voel je ook hele subtiele tikjes van de Taptic Engine bij het overhalen van schakelaars en neerzetten van blokken.

Zo kun je Starman gratis downloaden via Apple Store-app

Starman is te installeren op elke iPhone en iPad vanaf iOS 9, maar als je het via de Apple Store-app doet heb je hem helemaal gratis (dus NIET via de normale App Store-app). Je kunt €4,49 besparen als je voor 15 juli 2018 het volgende doet:

  1. Open de Apple Store-app en tik op het tabblad Ontdekken.
  2. Scroll naar onderen tot je bij de aanbieding ‘Speciaal voor jou’ komt (zie afbeelding). Tik op Download nu gratis.

Starman gratis downloaden via Apple Store-app.

  1. In het volgende scherm vind je informatie over Starman. Tik op de blauwe balk Download nu gratis.
  2. Je wordt nu doorgestuurd naar de App Store. Voer hier eventueel je Apple ID-wachtwoord in.
  3. De promotiecode voor Starman is al ingevuld. Tik op Wissel in.
  4. Starman wordt nu gratis gedownload op je iPhone of iPad.

Mocht het downloaden van de app niet lukken, dan vind je in onze tip over gratis content in de Apple Store-app nog meer informatie. Onthoud dus dat je de Apple Store-app (zie hieronder) nodig hebt. Via de standaard App Store-app kost Starman nog gewoon €4,49.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 april 2018, 15:17