iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 25 augustus 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 25 augustus 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag schreven we over een uitgebreide analyse van de broek van Tim Cook. Ja je leest het goed, de broek van Tim Cook is bestudeerd, want hij zou de iPhone 8 bij zich dragen. Is het echt de grotere iPhone 8 die op de foto te zien is? We schreven vandaag ook over een nieuwe aankomende iOS 11-app die alles uit multitasking op de iPad haalt. Ook las je vandaag over een nieuw concept voor een losse Muziek-app op de Mac en hebben we de apps voor middelbare scholieren die straks weer naar school gaan op een rij gezet. Ook bespreken we nog twee handige tips voor Apple TV en iOS 11. Zoals gebruikelijk zijn alle artikelen van vandaag in deze iCulture Vandaag weer overzichtelijk op een rij gezet. Alvast een fijn weekend!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Vernieuwde Appie-app

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Appie van Albert Heijn (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - De Appie-app laat je nu weer recepten delen met vrienden en familie.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - De Google Glass-app is voor het eerst in drie jaar bijgewerkt en werkt nu met iOS 11.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 augustus 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.