iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 25 april 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 25 april 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoApple was vandaag in het nieuws, omdat ze educatieve sessies gaan organiseren in de vernieuwde Apple Stores. Daarmee willen ze je nog vaker naar de winkel lokken – en niet alleen om iets te kopen. Verder keken we vandaag alvast naar Koningsdag-apps, terwijl de politie aanbeveelt om Zoek mijn iPhone te gebruiken, zodat ze tijdens Koningsdag zakkenrollers sneller in de kraag kunnen vatten. Daarnaast was er belangrijk nieuws voor mensen die met een kapotte iPhone of iPad zitten, want je kunt je niet meer laten afschepen met een ‘remanufactured’ apparaat. De rechter wil dat je een spiksplinternieuw apparaat van Apple krijgt. Dat en nog meer lees je vandaag op iCulture.

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Numbers voor Mac

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Numbers (Gratis, Mac, macOS 13.0+) - De vlag kan uit, want Numbers heeft eindelijk het nummerpad terug. Zo kun je eindelijk weer normaal je cijfers invoeren.
  • Google Maps (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - De Google Maps-app laat nu recensies in je eigen taal zien.
  • Google (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Dit geldt ook voor de normale Google zoek-app.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.