Gerucht: iPhone 6 krijgt 10-megapixelcamera

De iPhone 6 krijgt een 10-megapixelcamera, aldus IT168. Ook wordt er een nieuwe filter van hars en een nauwe 1,8-diafragma toegevoegd.

iphone 5s camera flitsersDe iPhone 6 krijgt een 10-megapixelcamera met een nauwer f/1.8-diafragma en een verbeterde filter. Dit beweren bronnen binnen de Taiwanese productietak volgens IT168 (via MacRumors). Apple zou daarom met de iPhone 6 voor het eerst in jaren de hoeveelheid megapixels in de camera verhogen. De iPhone bevat sinds de iPhone 4s al een 8-megapixelcamera, die op andere manieren is verbeterd. De bronnen van IT168 spreken een ander gerucht tegen: eerder werd beweerd dat Apple met de iPhone 6 bij de 8-megapixelcamera zal blijven.

De iPhone 6 krijgt volgens de bronnen een dunnere lensfilter gemaakt van hars, die beter licht doorlaat. De filter biedt ook een helderder beeld, omdat de hars kleurverschuiving in de foto minimaliseert. Op het moment gebruikt Apple een Hybrid IR filter.

Steeds meer details over de iPhone 6 lekken via Aziatische bronnen naar buiten, maar wat Apple uiteindelijk zal doen blijft nog even onzeker. We horen van meerdere kanten berichten over een grotere iPhone, maar tot nu toe is er nog maar één twijfelachtige foto van de behuizing naar buiten gelekt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2014, 17:34
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen camera, iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.