Chinese fabrikant biedt al case voor de iPad 2 aan

Een Chinese fabrikant heeft alvast een case gemaakt voor de iPad 2. Shenzhen MacTop Electronics verwacht een iPad met camera aan de achterzijde en een iets gewijzigde plaats van de speaker.

ipad crystal caseApple heeft een traditie hoog te houden als het om geruchten rond nieuwe producten gaat. Ruim voor de lancering van een nieuw product lekken al de eerste foto’s uit van onderdelen, hoesjes en mensen die via-via iets gehoord hebben. De Chinese fabrikant Shenzhen MacTop Electronics maakt een case die een indruk zou moeten wekken hoe de volgende generatie iPad eruit ziet. De ‘Crystal Case for iPad 2nd Generation’ wekt de indruk dat de volgende generatie iPad platter wordt dan z’n voorganger. Ook is er een camera aanwezig op dezelfde plek waar je de camera ook op de iPhone vindt. De vormgeving is ook anders en de indruk wordt gewekt dat de speaker een stuk naar rechts is verplaatst.


Eind februari rollen de eerste exemplaren van de iPad 2 van de band, zo luiden de geruchten. Gisteren kon je lezen dat het apparaat waarschijnlijk geen AMOLED-scherm krijgt, maar een ‘gewoon’ LCD-scherm met achtergrondverlichting. Of de case op de foto overeenkomt met de werkelijkheid is moeilijk te zeggen; op dit moment zullen nog weinig accessoirefabrikanten beschikken over echt insider-informatie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.