Bedien de iPod-functie met behulp van een Wii controller (jailbreak)

De ontwikkelaar Conrad Kramer heeft de applicatie Wiimote Music Controls uitgebracht, waarmee je met behulp van een Nintendo Wii controller (deze wordt ook wel de Wiimote genoemd) de iPod-functie van je iPhone kunt bedienen. De controller doet dan dienst als draadloze afstandbediening, terwijl je iPhone bijvoorbeeld verbonden is met je Hi-Fi . Het gebruik van […]
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

De ontwikkelaar Conrad Kramer heeft de applicatie Wiimote Music Controls uitgebracht, waarmee je met behulp van een Nintendo Wii controller (deze wordt ook wel de Wiimote genoemd) de iPod-functie van je iPhone kunt bedienen. De controller doet dan dienst als draadloze afstandbediening, terwijl je iPhone bijvoorbeeld verbonden is met je Hi-Fi . Het gebruik van Wiimote Music Controls is simpel en werkt zelfs met de originele iPhone. Om gebruik te maken van de applicatie heb je tenminste iPhone OS 3.0 en de (gratis) BTStack nodig.

Na het installeren van Wiimote Music Controls start je de iPod-functie zoals je gewend bent en start je vervolgens de applicatie Music Controls op je Springboard. Als je de applicatie opstart zal je gevraagd worden om een Nintendo Wii controller te verbinden met je iPhone. Dit doe je door tegelijk de 1– en 2-knop op je Wiimote ingedrukt te houden, totdat deze herkend wordt. Dit kan enkele seconden duren. Als je eenmaal in de applicatie zelf zit, kun je de A-knop gebruiken voor Play/Pauze, pijltje naar links om naar het vorige nummer te gaan, pijltje naar rechts om naar het volgende nummer te gaan, en de + en – toetsen om het volume te beheren.

Wiimote Music Controls is gratis te downloaden in de repository van BigBoss. De applicatie is te gebruiken in combinatie met Backgrounder en ProSwitcher.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2013, 15:44
Categorie Jailbreak
Onderwerpen afstandsbediening, gamecontroller, ipod, jailbreak, muziek, wii

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.