Woodwing Software heeft iPad-oplossing voor tijdschriftuitgevers

Woodwing Software heeft aangegeven dat het ook in de iPad-markt te gaan stappen. Ze gaan een product maken waarmee uitgevers makkelijk boeken op de iPad kunnen publiceren.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Woodwing iPadWoodwing Software is een leverancier van redactionele softwareproducten, voor met name uitgevers. Het bedrijf heeft aangegeven dat het ook in de iPad-markt gaat stappen. Ze kondigen de ontwikkeling aan van software die uitgevers de mogelijkheid gaat bieden om makkelijk tijdschriften op de iPad uit te brengen. Woodwing gaat op twee gebieden de iPad-ondersteunen.

Voor uitgevers zal er een workflow gecreëerd worden waarin interactieve publicaties gemaakt kunnen worden. Deze zijn via Woodwing’s eigen systeem Enterprise daarna makkelijk te publiceren. Voor consumenten zal Woodwing een iPad-applicatie maken om ervoor te zorgen dat deze makkelijk alle producten en uitgaves van uitgevers kunnen lezen en kopen.

Woodwing heeft aangegeven dat middels de huidige kennis van het iPhone-systeem ze relatief makkelijk het nieuwe systeem kunnen realiseren. Woodwing bracht eerder al de iPhone-applicatie Smart News uit in de App Store. WoodWing werkt samen met enkele van haar grootste klanten om te zorgen dat er tijdens de lancering op 3 maart in New York uitgevers de mogelijkheid kan bieden om hun tijdschriften makkelijk aan te bieden voor haar uitgevers.

Bron: Woodwing

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 februari 2010, 10:28
Categorie Apps
Onderwerpen krassen, uitgevers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.