Zeven miljoen mensen probeerden Flash op iPhone te downloaden

Adobe heeft op haar website een script geïnstalleerd waarmee ze kunnen meten hoeveel iPod Touch- en iPhone-gebruikers op de Adobe website zijn geweest om de Flash-plugin te downloaden.

Flash Player foutmelding op de iPhoneApple probeert het publiek ervan te overtuigen dat Flash eigenlijk helemaal niet nodig is, terwijl Adobe graag benadrukt hoe belangrijk Flash nog steeds voor websites is. Adobe heeft een nieuwe zet in het gekibbel gemaakt: ze laten aan de hand van downloadstatistieken zien dat gebruikers wel degelijk Flash willen installeren. Adobe heeft op haar website een script geïnstalleerd waarmee ze kunnen meten hoeveel iPhone- en iPod touch-gebruikers op de Adobe-website zijn geweest om de Flash-plugin te downloaden. En dat waren er nogal wat: 7 miljoen in één maand.

Zoals iedere gebruiker van de iPhone inmiddels wel weet ondersteunt Apple op beide apparaten geen Flash. Adobe laat weten dat er in de maand december vorig jaar 7 miljoen hits zijn geweest op de betreffende downloadpagina waar je de Flash plugin kunt ophalen.

Ze willen daarmee opnieuw proberen duidelijk te maken niet alleen zij Flash op de iPhone willen, maar de gebruikers ook. De statistieken spreken voor zich. Toch denken we dat Apple niet toe zal geven om Flash ook op de iPhone beschikbaar te maken. Het enthousiasme van de gebruikers verandert namelijk niets aan Apple’s belangrijkste tegenargument: ze vinden Flash niet stabiel genoeg en onvoldoende performance bieden op de iPhone.

Bron: iSpazio

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 februari 2010, 20:51
Categorie iOS
Onderwerpen adobe, flash

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.