Apple geeft ontwikkelaars extra kans op WWDC 2014-ticket

Apple geeft extra kaartjes weg voor WWDC 2014. Ontwikkelaars die eerder bij de verloting misgrepen, krijgen nu een kans.

wwdc14-banner
Apple organiseerde een verloting om kaartjes voor WWDC 2014 te verkopen. Wie geluk had kreeg tot 14 april de tijd om een ticket voor de ontwikkelaarsconferentie aan te schaffen. Niet iedereen blijkt daarvan gebruik te hebben gemaakt en Apple benadert nu specifieke ontwikkelaars per e-mail, om ze een kans te geven alsnog een kaartje te kopen voor de gebruikelijke prijs van $1.599. Het zijn mensen die aanvankelijk bij de verloting buiten de boot vielen.


Het loont de moeite om je e-mail in de gaten te houden, want als je wordt uitgekozen heb je 24 uur de tijd om een ticket te kopen. Lukt dat niet, dan zal het ticket worden aangeboden aan iemand anders. Ontwikkelaars krijgen op die manier een tweede kans om alsnog aanwezig te zijn. Apple heeft een maximum gesteld op 5.000 ontwikkelaars, die de kans krijgen om met 1.000 Apple-engineers in gesprek te gaan. Na afloop van de keynote kunnen ze vier dagen lang sessies en workshops volgen en hun programmeerproblemen 1-op-1 voorleggen aan mensen van Apple. Al eerder bleek dat Apple jonge ontwikkelaars uitnodigde om naar WWDC 2014 te komen. Zij hebben de mazzel dat ze helemaal niets hoeven te betalen voor hun ticket.

Voor de meeste iCulture-lezers is vooral de keynote op 2 juni interessant. Apple zal waarschijnlijk meer vertellen over de opvolger van iOS 7.1, waarbij mogelijk ook de Healthbook- app en details over de iWatch naar buiten komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 april 2014, 10:02
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerpen apple, wwdc 2014 uitgelicht
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.