Apple brengt iOS 6 Beta 3 uit voor ontwikkelaars

Apple heeft zojuist iOS 6 bèta 3 beschikbaar gesteld. Deze nieuwe testversie bevat in de eerste plaats een aantal probleemoplossingen en verbeteringen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iOS 6Apple heeft zojuist iOS 6 Beta 3 uitgebracht. Deze bèta is net als voorgaande versies alleen te installeren door ontwikkelaars. Wat er precies is veranderd moet nog blijken: volgens de changelog gaat het om een aantal verholpen problemen en nieuwe verbeteringen. De bèta van iOS 6 werd op 11 juni voor het eerst beschikbaar gesteld vlak na de keynote op WWDC 2012. iOS 6 bèta 2 verscheen twee weken daarna, op maandag 25 juni 2012.

Je kunt de update installeren door te gaan naar Instellingen > Algemeen > Software-update. Sinds iOS 6 bèta 2 verschijnt er een geanimeerd icoon tijdens het downloaden van de update. Het kan heel even duren voordat de update voor jou beschikbaar is. Vreemd genoeg wordt er bij sommige gebruikers in de updatetekst abusievelijk ‘iOS 6 bèta 2’ genoemd, terwijl we toch echt al bij bèta 3 zijn aangekomen. Vermoedelijk een schoonheidsfoutje van Apple.

Nieuwe ontdekkingen in iOS 6 bèta 3, volgens 9to5Mac (zie daar ook voor screenshots):

  • Een nieuw onderdeel voor Kaarten (Maps) in Instellingen: keuze eenheden (kilometers of mijlen), grootte van labels en taal van labels. Ook mogelijkheid om volume van de navigatiestem aan te passen.
  • Nieuwe iconen in plaats van tekstlabels voor subonderdelen via Safari bladwijzers (Bladwijzers, Leeslijst en Geschiedenis)
  • Nieuwe icoontjes voor privacy-instellingen (via @pawsupforu)
  • Verkeersinformatie in Kaarten (Maps) (via @theatman en @basvanderploeg)
  • Vernieuwingen/wijzigingen in AssistiveTouch (via iMickNL)
Let op! Beta’s van iOS 6 zijn niet bedoeld voor dagelijks gebruik en kunnen niet gebruikt worden door gewone gebruikers tenzij de UDID van het iOS-apparaat bij Apple staat geregistreerd. Het is niet toegestaan om te vragen naar en/of het uitwisselen van UDID’s en downloadlinks naar de iOS 6-betasoftware.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 juli 2012, 20:46
Categorie iOS
Onderwerpen firmware, ios 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.