App Store krijgt snelle preview op de desktop

De App Store op de desktop heeft een snelle preview-functie gekregen.

preview-app-storeApple heeft een nieuwe functie toegevoegd aan de desktopversie van de App Store. Een snelle preview-mogelijkheid zorgt ervoor dat je in één oogopslag kunt zien of een app de moeite waard is. Zoek je bijvoorbeeld een ringtone-app, dan kon je in het verleden niet in één oogopslag zien welke de beste is. Dankzij de snelle preview kun je snel kijken hoeveel waarderingen een app heeft gekregen en wat er nieuw is. De preview is te openen door op het i-symbooltje op het app-icoon te klikken. Er verschijnt dan een pop-up met aanvullende informatie zoals categorie, versie en aantal waarderingen.

Daaronder zie je drie tabbladen: het eerste deel van de beschrijving, wat er nieuw is siids de laatste versie en een serie screenshots. Bij universele apps staan de iPhone- en iPad-screenshots afgebeeld op aparte tabbladen. Het openen van de preview gaat veel sneller dan het openen van alle losse apps. Bovendien is het in de lijst met meest populaire apps makkelijker om even te kijken of er iets interessants bij zit. De nieuwe functie werd ontdekt door de Italiaanse site iSpazio.

app store quick preview

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 januari 2012, 21:53
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen app store, itunes, preview

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.