Wi-Fi-synchronisatie terug in 1Password 4

1Password 4 voor iOS ondersteunt voortaan ook synchronisatie via Wi-Fi, waardoor de data niet naar iCloud of Dropbox wordt gestuurd.

Wifi sync 1password 41Password 4 voor iOS ondersteunt na een update ook synchronisatie met de Mac-versie via Wi-Fi. Het was al mogelijk om je data tussen de iOS- en Mac-applicaties te synchroniseren, maar je was tot vandaag genoodzaakt Dropbox of iCloud te gebruiken. Hoewel 1Password de wachtwoordinformatie versleutelt en de ontwikkelaar verzekert dat je data veilig blijft, ben je er met synchronisatie via Wi-Fi zeker van dat je gegevens binnenshuis blijven. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over externe servers waar de versleutelde data naartoe wordt verstuurd.

Wi-Fi Sync was al aanwezig in 1Password 3, maar in de grote 4.0-versie van de app werd de optie in eerste instantie weggelaten. Inmiddels zijn we een half jaar verder en is de optie teruggekeerd. De update verbetert bovendien de synchronissatie met de Mac-client: zelf ingestelde iconen bij bepaalde wachtwoorden zullen voortaan worden gesynchroniseerd.

1Password is een wachtwoord-app voor ondermeer iOS en Mac, waarin je wachtwoorden kunt bewaren voor later gebruik. Omdat de applicatie de wachtwoorden versleuteld opslaat, kan alleen jij de data ontsleutelen met een door jou ingestelde code. De app helpt je bovendien met het genereren van lastiger te kraken wachtwoorden.

Downloaden: 1Password (€15,99, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2013, 14:59
Categorie Productiviteit
Onderwerp 1password

1Password

1Password is een van de bekendste wachtwoordenapps voor iPhone, iPad en Mac. De app wordt gemaakt door AgileBits en loopt vaak voorop met nieuwe functies. Met 1Password kun je wachtwoorden, creditcardnummers en andere vertrouwelijke informatie veilig opslaan. Hieronder zie je onze belangrijkste artikelen over 1Password.

1Password

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.