Spyglass: technische navigatiehulp voor outdoor-sporters

Spyglass is een outdoor-navigatie-app met een gyroscopisch kompas, hoekmeting, gps-tracking en meer, allemaal bedoeld voor off-road navigatie.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

spyglass iphoneSpyglass is een toolkit voor mensen die gek zijn op outdoor-sporten. De indrukwekkend uitziende app is momenteel voor €0,79 te krijgen (normaal €2,99) en bevat diverse kompasfuncties en een augmented reality-navigatiehulp. Ga je off-road het avontuur tegemoet, dan kan deze app erg van pas komen. Er zit een gps-tracker in, een snelheidsmeter, rangefinder voor scherpschutters, sextant, gyroscooptools voor kompas en horizon, rekenhulp voor hoekberekeningen en nog veel meer.

Je kunt je locatie vastleggen, kijken naar de stand van zon, maan en sterren of 5x inzoomen met de iPhone-camera. Allerlei sensoren in de iPhone zijn via deze tool gemakkelijk toepasbaar. Een reeks filmpjes op de website van de ontwikkelaar laat zien wat je er zoal mee kunt doen. Live-gegevens zijn via het scherm meteen af te lezen, waarbij je de kleurenschema’s en lenzen met een vingerbeweging kunt veranderen. Spyglass is ook een handige app om indruk te maken op je vrienden.

Downloaden: Spyglass (tijdelijk €0,79 – normaal €2,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2013, 14:48
Categorie Navigatie
Onderwerpen apple, chips, processor

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.