RetroPhone: flauwe draaischijf voor de iPhone

De Amerikaanse ontwikkelaar CodeMorphic heeft een ouderwetse draaischijf-applicatie voor de iPhone ontwikkeld. Zelf zijn ze er trots op, maar echt indrukwekkend is het niet. Moeten we daarvoor nu op de App Store wachten?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

RetrophoneBreed lachend en met zijn ogen toegeknepen van de pret vertelt Bill Heyman (of Damon Allison), een van de eigenaren van CodeMorphic, over hun nieuwste project. Ze willen de #1 ontwikkelaar op het gebied van native iPhone-software worden en hebben alvast een applicatie die ons daarvoor warm moet maken: RetroPhone! Een retro-draaischijf voor de iPhone, hahaha!

CodemorphicCodeMorphic is een Amerikaans bedrijf, dat van plan is om RetroPhone via de App Store te lanceren. Je kunt nu alvast een preview zien via onderstaand filmpje. Eén gedachte blijft na het bekijken van dit filmpje hangen: is dit nu het type applicatie waarvoor we zo lang op de App Store hebben zitten wachten? Los van het feit dat het helemaal niet handig is om een draaischijf te gebruiken (gewoon een cijferknop aantikken gaat sneller en nauwkeuriger) lijkt het in de demo ook nog niet vlekkeloos te gaan.

Via: iPhoneworld.ca
Filmpje: directe link naar de video (werkt niet op iPhone)

En voor iedereen die het beter denkt te weten: RetroPhone is NIET hetzelfde als iDial, want die ziet er anders uit en is van een andere ontwikkelaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 mei 2008, 0:30
Categorie Diensten
Onderwerpen app store, retro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.