Reclamefolder vernieuwd op iPhone

De iPhone-app Reclamefolder is vernieuwd: folders laden sneller, de app heeft een sectie voor je favorieten en de interface is prettiger.

Reclamefolder iPhone iPod touch iPad vernieuwdNet op tijd voor Sinterklaas en Kerst is versie 2.0 van de iPhone-app Reclamefolder uitgekomen. De applicatie waarin je door folders kan bladeren, heeft zich na de update een nieuwe en fraaie interface aangemeten. Daarbij ontbreekt natuurlijk ook een menubalk onder een knop aan de linkerkant van het scherm niet, waar vanuit je op categorieën folders kan zoeken. Folders laden sneller, er is een selectie van aanbevolen folders en het prikbord voor je eigen ‘uitgeknipte’ aanbiedingen is vernieuwd.

Reclamefolder aanbevolen foldersReclamefolder heeft in versie 2.0 afscheid genomen van het afstandelijke, kurkachtige uiterlijk dat de app voerde. Dat zie je nog wel terug in het prikbord, waarop je nu overzichtelijk alle knipsels onder elkaar ziet en met een optiemenu items kan verplaatsen en voorzien van een notitie. In de andere folder-overzichten zie je nu donkere houten planken en de nieuwe sectie met aanbevolen folders heeft een rood theatergordijn op de achtergrond. Een ander nieuw onderdeel van Reclamefolder is de sectie met favoriete folders.

Een deel van de folders in Reclamefolder is voortaan voorzien van directe links naar producten die je kan bekijken vanuit de folder, via een in-app browser. Daarnaast is de applicatie op allerlei punten geoptimaliseerd voor iOS-devices. Reclamefolder is aangepast voor de schermen van de iPhone 5 en iPad mini en bevat Retina-ondersteuning voor de derde en vierde generatie iPad. Tenslotte maakt de app gebruik van iCloud-synchronisatie tussen de apparaten, zodat je favoriete folders bewaard blijven.

Downloaden: Reclamefolder (gratis, universele app, vanaf iOS 4.3)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 november 2012, 13:12
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen reclame, shoppen, winkelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.