Smulweb recepten-app krijgt Pro-versie zonder reclames

De recepten-app Smulweb voor de iPhone biedt nu een betaalde Pro-versie aan waarin je niet langer kampt met reclames.

Smulweb nieuwe huisstijl iPhoneDe grote Nederlandse recepten-website Smulweb revancheert zich op de vernietigende recensies voor de vorige versie van de eens zo populaire applicatie. De recepten-app kreeg veel kritiek te verduren over de onhandige interface en de grote hoeveelheid reclame die in de toepassing aanwezig was. De hoeveelheid reclame is niet zozeer verminderd, maar de interface is vernieuwd conform de nieuwe huisstijl van de site, waardoor je er minder last van hebt. Daarnaast er is een Pro-versie van Smulweb geïntroduceerd waarin je geen last hebt van de banners.

In de gratis versie van Smulweb kom je een banner onderaan elke pagina tegen, of het nou gaat om het startscherm, de ingrediënten die je nodig hebt voor een recept of een overzicht van restaurants in je nabije omgeving. Al bij het opstarten van de geúpdatete gratis versie, krijg je een ankeiler naar de Pro-versie te zien. De Pro-versie van Smulweb kost 2,69 euro en daarmee ben je voorgoed van de reclame-uitingen af.

Samen met de ondersteuning voor het scherm van de iPhone 5, is de vernieuwde uitstraling van Smulweb prettig. In het startscherm heb je vanaf de eerder uitgebrachte versie 2.0 toegang tot recepten, restaurants, eigen recepten, je boodschappenlijst, receptenvideo’s, favorieten, je profiel en instellingen. De inhoud van een recept is onderverdeeld in de drie tabbladen algemene informatie, ingrediënten en bereiding. Onderaan elke pagina vind je de knoppen favoriet maken, foto toevoegen, boodschappen aan lijst toevoegen en delen op Twitter, Facebook en via e-mail. De nieuwe huisstijl van Smulweb zorgt ervoor dat de app er bovendien wat vriendelijker uitziet. Het kenmerkende lichtgroen wordt afgewisseld met rood en wit.

Downloaden: Smulweb (gratis, universele app, vanaf iOS 4.3)
Downloaden: Smulweb Pro (€2,59, universele app, vanaf iOS 4.3)

Smulweb hoofdmenu Smulweb receptenpagina

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 november 2012, 10:08
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen recepten, voeding

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.