PSP-klassieker Lumines maakt overstap naar iPhone

Q Entertainment heeft verklapt dat het bezig is met een iPhone-versie van Lumines en de eerste screenshots zijn al online te vinden.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

LuminesEén van de meest populaire en vernieuwende spellen op de PlayStation Portable (PSP) was Lumines, een puzzlespel dat in 2005 het levenslicht zag. In Lumines is het de bedoeling dat je blokken laat vallen, een beetje in de stijl van Tetris — maar dan anders. Door middel van roteren en slim blokken laten vallen is het de bedoeling dat je zo veel mogelijk punten scoort zonder het veld vol te laten lopen. Q Entertainment heeft verklapt dat het bezig is met een iPhone-versie van Lumines en de eerste screenshots zijn al online te vinden.

Als alles goed gaat staat Lumines later deze maand in de App Store. Lumines maakt op de iPhone gebruik van touch controls. Op het scherm tikken draait het blok 90 graden. Links, rechts of naar beneden vegen beweegt het blok die kant op. De iPhone-versie van Lumines krijgt drie verschillende standen, Single Lap (een enkele skin uitspelen), Endless (meerdere skins uitspelen) en Time Attack (de hoogste score binnen een tijdslimiet halen). Binnen de game kunnen na de release nieuwe Skin Packs aangeschaft worden, om zo het spel ook op termijn interessant te houden.

Bron: Touch Arcade

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:54
Categorie Games
Onderwerpen app store, game, multitasking, psp, tetris

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.