Men’s Health brengt Jimmy The Bartender naar de iPhone

Men's Health komt met een eigen applicatie met Jimmy de ober in de hoofdrol. Jimmy voorziet je van tips en adviezen, zodat je in elke situatie een goed figuur slaat.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Men's Health - Jimmy The Bartender op de iPhoneMen’s Health heeft een iPhone-applicatie uitgebracht waarin ober Jimmy de hoofdrol speelt. Jimmy is bekend van het tijdschrift en heeft overal raad op. Ook in de applicatie heb je toegang tot zijn kennis en ervaringen: leer hoe je vrouwen aanspreekt, een leuke bar in de buurt vindt en met de Shake It Up-functie een prima drankje bestelt.

De iPhone-applicatie bestaat uit 6 onderdelen. Zo kun je met The Instant Wingman aan Jimmy vragen hoe je het beste de vrouw die je gespot hebt kunt benaderen. Door aan te geven waar je bent, wie ze heeft meegenomen en wat ze aan het doen is zal Jimmy je een antwoord geven om contact te zoeken.

Het onderdeel Eat This, Not That is om je gezonder te laten eten. Je kunt verschillende gerechten uit de beschikbare categorieën kiezen. Jimmy zal bij de detailweergave van een gerecht zeggen of je deze beter in kunt ruilen voor iets anders, om voor minder calorieën te kiezen zodat het gezonder voor je lichaam is.

De kroegtijger heeft met het onderdeel Jimmy’s Best Bars de mogelijkheid om kroegen en clubs in de buurt te vinden. Deze zijn op dit moment alleen in Amerika te vinden. De applicatie zal op dit moment dan ook clubs tonen die meer dan 2.500 kilometer verderop liggen als je zoekt naar bars in de buurt. Eenmaal een bar gevonden dan kun je deze direct bellen. Heb je een leuke avond gehad dan kun je via de iPhone-applicatie je mening achterlaten over de betreffende bar. Weet je een bar die er niet in staat, dan kun je deze zelf toevoegen. Op dit moment is er nog geen mogelijkheid om bars in Nederland toe te voegen.

Wil je wat kennis bijleren over drank dan kun je hiervoor het Shake It Up-gedeelte gebruiken. Hierin vind je allerlei informatie over bier, wijn, whiskey, gin, rum, vodka en tequila. Sorteer deze op situatie om zo het juiste drankje bij de juiste gelegenheid te drinken. Jimmy vertelt zelfs bij elk drankje wanneer hij er mee in aanraking is gekomen of vertelt een tip om nog beter te genieten van dit drankje.

Veel mensen houden van winnen en je wil natuurlijk geen flater slaan als iemand je uitnodigt voor een potje pool, darten of Beer Pong. In Win Any Bar Game kun je van verschillende spellen de regels lezen om zo snel mee te kunnen doen. Er zijn spelregels van arcade-, Beer Pong-, voetbal-, dart-, pool- en kaartspellen.

Verder zal de applicatie elke dag een andere tip laten zien in The Daily Jimmy. Door je iPhone te schudden zal er een random tip uit de tippot gehaald worden die je wat levensadvies probeert bij te brengen. In The Barchives kun je vragen nalezen die mensen aan een ober stellen als ze aan de bar zitten. Jimmy heeft op elke vraag een pakkend antwoord.

Downloaden: Men’s Health Jimmy The Bartender (€ 2,39)

Bron: Men’s Health

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:06
Categorie Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.