Oneindig springen in Frogbert, nieuw spel van Donut Games

Frogbert is een nieuw spel van Donut Games voor de iPad en iPhone. Je speelt een kikker die over gaten in de levels springt en fruitvliegjes kan opeten voor extra punten.

Frogbert voor iPad en iPod touchFrogbert gaat om een eindeloos springende kikker op jacht naar highcores. Behalve springen om gaten in de ondergrond te vermijden, kan hij ook zijn tong loslaten op fruitvliegjes die punten opleveren. Ook voor munten pakken krijg je extra score. Een tegenstander aanraken daarentegen levert je dood op. Het bijzondere aan Frogbert is dat je elke sprong in een boogje kan instellen. Het is alweer het 28ste spel op een iOS-apparaat van de bekende uitgever Donut Games.

Donut Games is al tijden een van de meest geliefde gameontwikkelaars op de iPhone en iPod touch, sinds ze in juli 2009 de App Store veroverde met Rat on the Run. Daarna kwam Donut met Rat on a Scooter (link naar iPhoneclub), het eerste succesvolle spelletje op die telefoon waarbij je eindeloos sprongen moest timen om zover mogelijk te kunnen gaan. Sinds kort geeft Donut Games haar games universeel uit en zijn ze dus geoptimaliseerd voor de iPad en iPhone. Dat geldt ook voor Frogbert.

Er zijn twee modi in Forgbert: Long Leapin’ is de hoofdstand waarin je net zolang doorgaat totdat je zelf af gaat. De omgevingen worden ter plekke uit de hoge hoed getoverd en zijn nooit hetzelfde. De andere modus heet Challenge en bevat dertig missies vol sprongen, vijanden en schatten om te scoren.

Downloaden: Frogbert (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2011, 15:06
Categorie Games
Onderwerpen game, gameloft, muziek, Navigatie, wielrennen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.