EasyJet voor iPhone: meer Passbook-luchthavens, hotels en autohuur boeken

EasyJet voor iPhone biedt voortaan meer luchthavens waar je via Passbook kunt inchecken. Daarnaast kun je nu ook hotels en auto's boeken.

easyJetVliegmaatschappij easyJet timmert hard aan de weg met de easyJet mobile app. Na een reeks updates heeft de luchtvaartmaatschappij wederom vernieuwingen doorgevoerd die verder bouwen op Apple’s Passbook. In mei 2013 was Schiphol een van de eerste zes Europese luchthavens waar je met Passbook kon inchecken voor easyJet-vluchten en dat aanbod werd vorige maand vergroot naar 30 luchthavens. Nu is het aantal vliegvelden dat de offline instapkaarten ondersteunt opnieuw uitgebreid, naar 75 stuks.


De Passbook-functie bevindt zich in het hoofdmenu bij ‘Instapkaart’. Je ziet dan meteen alle luchthavens die de Passbookfunctie ondersteunen. Je kunt instapkaarten zoeken door in te loggen of het vluchtnummer in te voeren. Daarnaast kun je via de app voortaan hotels boeken via Booking.com en auto’s huren met Europcar. Die twee nieuwe functies zijn prominent vertegenwoordigd in het hoofdmenu, maar als je erop drukt wordt je omgeleid naar de site van Booking.com of die van Europcar. Dat is jammer, want zo kun je niet gemakkelijk schakelen tussen vluchtgegevens en een auto of hotel regelen. Ook nieuw: je kunt nu gemakkelijk een reisverzekering aan een afgeronde boeking toevoegen en de leesbaarheid van de elektronische instapkaarten is verbeterd.

Downloaden: easyJet mobile (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

easyJet instapkaarteasyJet vliegtuigstoelen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.