Cards-app: verstuur kaarten met officiële nieuwe iPhone-app

Cards is een nieuwe iPhone-applicatie van Apple zelf, die met ingang van iOS 5 op 12 oktober verschijnt in de App Store.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Card op de iPhone presentatieTegelijk met de introductie van iOS 5 op de iPhone op 12 oktober, komt Apple met een nieuwe app die standaard op je toestel wordt geïnstalleerd: Cards. Dat is een applicatie waarmee je internationaal een wenskaart kan versturen die je op de iPhone hebt gemaakt. Vooralsnog zijn alleen prijzen van de Verenigde Staten bekend gemaakt. Daar kost een kaart versturen binnen de landsgrenzen 2,99 dollar, voor een internationale verzending betaal je 4,99 dollar.

Als de kaartentarieven overeenkomen met de normale App Store-prijzen, betekent het dat je met Cards voor 2,39 euro een kaart binnen Nederland of België kan versturen. Een internationale kaart versturen kost dan 3,99 euro.

Je kan een foto uit je fotoalbum of iCloud halen of je kan meteen een foto schieten. Card iPhone app van AppleDie kun je gebruiken als basis voor de kaart. Zodra een kaart verstuurd is, ontvang je een pushbericht op de iPhone.

De applicatie van Apple is vergelijkbaar met de op iPhoneclub onlangs beschreven toepassing SendMe en verschillende Nederlandse varianten die nog eerder werden uitgebracht, zoals TNT Kaart Sturen, Saluti Cards, HeyEllo en Bluppr.

Foto’s: Engadget

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 oktober 2011, 23:20
Categorieën Diensten, Uncategorized
Onderwerp wenskaarten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.