Bruna Tablisto: nieuwe naam en versie voor kiosk-app Tablisto

Bruna Tablisto is de nieuwe naam van de iPad kiosk-app Tablisto, en laat je nu aantekeningen maken bij tijdschriften en boeken.

Bruna Tablisto bruine leestafelDe boeken- en magazinewinkel Bruna heeft zijn eigen naam gekoppeld aan de iPad-app Tablisto. Daarmee gaat Bruna Tablisto wat duidelijker de strijd aan met Magworld, die duidelijk de naam AKO communiceert. Bruna Tablisto geeft je de mogelijkheid om zowel in te loggen met je account op Bruna of Tablisto om zo verder te gaan met wat in de app altijd al kon: boeken en magazines kopen en lezen. De kiosk biedt met ingang van de update veel nieuwe boeken en tijdschriften. Daarnaast zijn er allerlei extra mogelijkheden bij gekomen.

Bruna maakt gebruik van de opties die je ook ziet bij apps als PDF Expert, GoodReader en Moxtra. Er is een mogelijkheid om aantekeningen op PDF-bestanden te maken en die grijpt Bruna nu ook aan voor het leesvoer dat je in Tablisto downloadt. Je kan notities bij documenten maken en kan je notities ook e-mailen, printen en anderzijds delen. Je kan daarnaast op Twitter en Facebook ook delen wat je leest.

Bruna Tablisto welkomstmatBruna Tablisto heeft enkele fouten uit de vorige app gehaald, waaronder het niet opstarten van de app dat wel eens voorkwam. Ook zijn er snelheidsverbeteringen doorgevoerd in de app. De nieuwe versie 2.0 valt bij gebruikers al goed in de smaak. Bruna Tablisto heeft een gemiddelde waardering van 5 sterren in de App Store, waar de applicatie onder de noemer Tablisto niet boven 3,5 sterren uitkwam.

Bruna Tablisto is een kiosk-app waarin je kranten, vakbladen, tijdschriften en boeken kan downloaden en kan lezen. Je kan proefnummers downloaden van de laatste nummers en kan eveneens eigen PDF- en ePub-bestanden importeren in de applicatie. Helaas is Bruno Tablisto niet volledig geoptimaliseerd voor het Retina-scherm van de iPad 3 en later. Daarnaast is het principe van de Brievenbus leuk gevonden, maar irritant: je downloadt eerst nummers uit de kiosk, die gaan dan naar de Brievenbus en als je ze daar activeert, komen ze pas terecht in je boekenkast. De nieuwe functies ten spijt, valt er dus nog wel wat te verbeteren aan Bruna’s app.

Downloaden: Bruna Tablisto (gratis, iPad, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 februari 2013, 12:41
Categorieën Boeken, Kiosk
Onderwerpen boeken, kiosk, magazine, magworld

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.