Multiplayer tekenspel QuickDraw: doe mee aan de betatest!

Ontwikkelaar Swipe Interactive heeft besloten om in een openbare betatest iedereen de mogelijkheid te geven hun aankomende applicatie te testen: QuickDraw, een multiplayer tekenspel.

QuickDraw
Ontwikkelaar Swipe Interactive heeft besloten om in een openbare betatest iedereen de mogelijkheid te geven hun aankomende applicatie te testen. Het gaat om QuickDraw, een multiplayer tekenspel, maar je moet wel snel zijn.


Het spel kan gespeeld worden met maximaal tien personen tegelijkertijd. Om de beurt wordt er iemand uitgekozen om te beginnen. Diegene krijgt dan een woord en moet dit zo goed mogelijk proberen te tekenen. Hij of zij krijgt daar zestig seconden de tijd voor. De andere gebruikers zien de tekening, maar niet het woord. Zij moeten raden wat er getekend wordt. Degene die het snelst antwoordt krijgt een punt en degene die aan het einde van de ronde de meeste punten heeft, wint.

Het spel kan volgens de ontwikkelaar gespeeld worden via Wi-Fi, maar ook via EDGE en 3G. Opgeven voor de betatest is mogelijk via de site van QuickDraw. Op diezelfde site is ook een filmpje te vinden van hoe het spel eruit komt te zien. Als de ontwikkelaar vindt dat er zich genoeg mensen hebben aangemeld, zal het niet langer mogelijk zijn om je in te schrijven, dus wees er snel bij.

Om je aan te melden voor de betatest heb je de Device ID van je iPhone nodig. Je kunt in deze tip lezen hoe je ‘m vindt.

Nieuwtje van Christiaan Widdershoven.

Informatie

Laatst bijgewerkt
6 november 2008 om 21:30
Onderwerp
Categorie
Diensten

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.