iTwitter krijgt meer functies en nieuwe naam TwitBird Pro

iTwitter was de eerste iPhone-applicatie die in staat was om push notificaties te sturen als er nieuwe berichten binnenkwamen. De applicatie heeft nu een nieuwe naam en een hoop nieuwe functies.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

twitbirdiTwitter was de eerste iPhone-applicatie die in staat was om push notificaties te sturen als er nieuwe berichten binnenkwamen. Het werkte nogal primitief, waarbij je alleen berichten kreeg van mensen die ook iTwitter gebruikten. Toch heeft de app bestaansrecht en gaan de ontwikkelaars door met nieuwe functies, waarbij ze wel tegen een probleem aanliepen: het copyright over de naam iTwitter en het bijbehorende icoon bleken al door iemand anders te zijn bedacht. Ze werden gedwonen een nieuwe naam te kiezen. Dat is TwitBird Pro geworden, waarbij er in versie 1.0.1 ook meteen wat nieuwe functies zijn toegevoegd.


In TwitBird Pro is de snelheid verbeterd, de interface voor Direct Messages is aangepakt, er is een instellingscherm toegevoegd en je hebt nu de mogelijkheid om linkjes te archiveren om ze later te lezen. Verder zijn trending topics toegevoegd, mogelijkheden om mensen te zoeken, je profiel te bekijken en te bewerken, de mogelijkheid om tweets te e-mailen en te laten vertalen, een previewfunctie van foto’s binnen berichten, de mogelikheid om tweets van de server te wissen, URL’s af te korten en uploaden van foto’s naar Twitpic, yFrog en Mobypicture. Dat is nog maar een greep uit de nieuwe functies. De volledige lijst is te bekijken in de omschrijving in de App Store. Het verwarrende daarbij is, dat er bij de komende functies voor versie 1.1 punten staan, die ook al in deze update 1.0.1 zijn doorgevoerd.

Alle functies zitten er nog steeds in, inclusief meerdere accounts, push-berichten, landscape-weergave en een badge op het icoon als er nieuwe berichten zijn.

Downloaden: TwitBird Pro (€2,39)

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.